Bivši muž trovao Lizu Minelli?! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Bivši muž trovao Lizu Minelli?!

Bivši muž trovao Lizu Minelli?!

Pronaći pristojnog muškarca koji vas neće trovati danas je prava rijetkost. Djevojke, učite na primjeru slavne tete Lize Minelli.

p.h. 05.09.2006 0 komentara

Bivši muž trovao Lizu Minelli?!

Slavna kćerka Vincenta Minellija i Judy Garland, Liza Minelli, i znatno mlađi koncertni promotor David Gest vjenčali su se jednog ožujačkog dana 2002. na velebnoj svadbenoj ceremoniji uz prisustvo kumova Michaela i braće Jackson, a mladu (ili kako već) su do oltara dopratile djeveruše Liz Taylor i Mia Farrow. Epilog vjenčanja prenosimo s Guardiana.

Nakon samo 16 mjeseci Lizin 4. brak je pukao, a Gest je, unatoč postojećem predbračnom ugovoru, zatražio od šezdesetogodišnje zvijezde 'Cabareta' da mu iskešira 10 mil. $ optuživši je da ga je nekoliko puta pijana premlatila i tako dovela u stanje u kojem se bojao za vlastiti život. Čašici sklona Miss Minelli za isplatu nije htjela ni čuti, pa je sve optužbe zanijekala i optužila ga za emocionalnu manipulaciju.

Najnovija optužnica objavljena nedavno u New York Postu donosi svježe detalje u vezi njihovog braka. Minelli je Gesta optužila da ju je tokom cijelog braka trovao nepoznatim kemijskim supstancama zbog čega je strahovala za svoj život. Lawrence Omansky, Gestov odvjetnik zanijekao je Lizinu priču i tvrdi kako je sve izmislila ne bi li našla opravdanje za to što ga je mlatila.

Kao što i sami vidite, situacija kakvu smo zatekli daleko je od kakvog epiloga. Dragi su holivuđanima novci. A imaju i odvjetnike premazane svim mastima.

Komentari

Nema komentara.