Zanimanje: najmama - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zanimanje: najmama

Zanimanje: najmama

Najmama u Hollywoodu nekada je bila Mia, a danas je Angelina. No uz njihove slike ipak bi trebalo ići upozorenje: NE pokušavajte kod kuće!

s.p. 19.02.2009 0 komentara

Zanimanje: najmama

Tabloidi stalno raspredaju slučaj Nadye Suleman koja je umjetnom oplodnjom začela i porodila 14 djece, uključujući i jedne osmorke. Sada putem medija traži stan i hranu za svoju dječicu - o tome valjda nije razmišljala kada je poželjela biti poput Angeline Jolie, koja joj je očiti idol. Iako to nije priznala, iz fotografija je očito da se čak podvrgla estetskim operacijama kako bi i fizički nalikovala Angelini. Anđa pak zasada ima šestero djece (od toga troje biološke), a kao UNHCR-ova ambasadorica dobre volje brine i za izbjeglice i ostale u nevolji, putujući u Kambodžu, Pakistan i Kosovo.

Nadya i Angelina - svaka sličnost je... khm... slučajna?!

Prije nekoliko godina sinonim za holivudsku najmamu bila je Mia Farrow. Mia je kroz nekoliko desetljeća rodila petero, a usvojila je jedanaestoro djece, od kojih neke sa smetnjama u razvoju. Dvoje je nažalost preminulo, a pokćerka Soon Yi pobjegla je s Mijinim tadašnjim partnerom Woodyjem Allenom što je izazvalo neviđeni skandal. Uza sve majčinske obaveze, Mia se angažirala za pomoć Darfuru i Kongu, a i ona je ambasadorica dobre volje, i to UNICEF-a.

Velike holivudske tate bolje je i ne spominjati - uglavnom donose više nevolja nego što se brinu za djecu. Tako je Charlie Chaplin imao 11 djece, a navodno i jedno s maloljetnicom. Mel Gibson ima sedmero djece, što vjerojatno možemo zahvaliti tome da se kao konzervativni katolik protivi kontracepciji. Eddie Murphy ima petero djece sa suprugom i dvoje iz prijašnjih veza, čemu treba pridodati još i dijete koje mu se zalomilo s Mel B iz 'Spice Girlsa' i koje je na kraju - jedva priznao. Bogu hvala, ima i dobrih očeva kao što je Steven Spielberg koji se fino brine za svoje sedmero djece. I on se valjda drži zlatnog pravila - 'Dajte dite materi!'.

Komentari

Nema komentara.