Prestrašena Penelope - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prestrašena Penelope

Prestrašena Penelope

Španjolka u Hollywoodu, Penelope Cruz, je zbog straha i nelagode koju osjeća kada se vidi u magazinu ili na filmu, odlučila ne pohoditi ovogodišnju dodjelu Oscara. 

13.02.2004 0 komentara

Prestrašena Penelope

Dok se ostali uzvanici već tjednima pripremaju za blještavi događaj marinirajući svoje tijelo, zatežući se, izbjeljujući zube, birajući toalete i naručujući 'OscarSpecial' dozu omiljenog Xanaxa (antidepresiv), Penelope Cruz dvoji da li se uopće pokazati na crvenom tepihu ili će svog dragoga Cruisea gledati na tv-u kao i svi ostali smrtnici koji nisu pozvani na ceremoniju.

Lijepa Španjolka je izrazito fobična kada je pitanju gledanje njenih fotografija u magazinima ili pregledavanje upravo završenog filma u kojem je glumila. Tom Cruise sigurno ima neki ključ po kojem ga dopadnu djevojke s nedostatkom sigurnosti u sebe jer je i njegova bivša supruga, Nicole Kidman, jako patila zbog istih problema.

Nikada ne bismo pomislili nešto takvo, ali pravi znalcima ipak ne mogu promaknuti određeni mali znakovi zvjezdane nervoze i nesigurnosti. Npr. ruka koja čvrto stišće rukav smokinga svoga pratioca, facijalni grč karakterističan za Xanax previše - neminovno se sjetimo Nicole Kidman na dodjeli Oscara 2002. Niti nominacija (Moulin Rouge), niti prekrasna Chanel haljina, niti obožavatelji... ništa joj nije moglo nadomjestiti potrebnu dozu samopouzdanja ili komadić muškog smokinga. Siroti, malo bogataši...

Komentari

Nema komentara.