Hollywoodska burza rada - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hollywoodska burza rada

Hollywoodska burza rada

Stiller kaže: 'Just surf!', Paul Giamatti je Fred Mraz, Brodyeva krhka pojava mamit će bikove, a Napoleon milovati maloljetnu Scarlett po glavici.

p.h. 05.04.2006 0 komentara

Hollywoodska burza rada

Ben Stiller upravo za 20 th Century Fox producira surf komediju 'Big Wave' o ostarjelom surferu koji se sprema ponovo zajahati valove kako bi prikupio novac za financijski devastiranu kuću surferskih veterana. U redateljskim stolicama naći će se braća Emmet i Brendan Malloy, koji su već režirali jedan surferski film ('Thicker Than Water' iz 2000.), a poznati su i po režiranju spotova za Foo Fighterse, Metallicu, White Stripes, Blink-182...Ideja za film je, naravno, Stillerova, a pitanje je što će na to reći europski kolega Brice iz Nice.

U komediji Davida Dobkina ('Lovci na djeveruše') 'Fred Claus' zaigrat će fenomenalni Paul Giamatti. Komičara je dopala uloga Djeda Mraza, a njegovog namčorastog brata Freda Clausa glumi Vince Vaughn. U priči Jessiea Nelsona, prema kojoj je nastao scenarij, popularni djedica putuje kući na Sjeverni Pol ne bi li se sastao sa svojim davno izgubljenim zlim bratom.

Samuel L. Jackson ovih je dana ubačen u jedan projekt o kojem smo vas nedavno obavijestili. Radi se o horor trileru Mikaela Håfströma '1408', u naslovnoj ulozi je i dalje aktualan John Cusack, a Jackson će popuniti upražnjeno mjesto portira u zlogukom hotelu Dolphin.

Adrien Brody naći će se nasuprot razjarenom biku u filmu 'Manolete', biografiji matadora koji je bio toliko omiljen u Španjolskoj da je generalisimo Franco nakon njegove smrti u koridi 1947. proglasio trodnevnu žalost. Film režira Nizozemac Menno Meyjes, a bavi se kasnijom fazom Manoleteova života i strastvenom vezom s Lupe Sino koju će zaigrati Penélope Cruz. Šuška se da će film biti na španjolskom.

Najseksepilnija po FHM-u, Scarlett Johansson, našla se pak u neposrednoj blizini Napoleona. Radi se o filmu koji se bavi nježnijom stranom Bonapartea i prijateljstvom s 14ogodišnjom Betsy Balcombe koje se razvilo za vrijeme njegovog egzila na Svetoj Heleni. Francuski je car navodno bio sklon dugim razgovorima i igranju skrivača s djecom iz obitelji Balcombie, a posebno s malom Betsie. Redatelj i scenarist Benjamin Ross iz New Yorka javlja: 'Postoji toliko načina na koji se Napoleonov život može postaviti. Pročitao sam i Kubrickov neiskorišteni scenarij, ali mene zanima njegova intimnija strana, posebno razdoblje nakon pada i progona.' Uloga francuskog osvajača još nije popunjena, a šuška se da bi se u njoj mogli naći Ben Kingsley ili Al Pacino.

Komentari

Nema komentara.