Zaveži me, odveži me - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zaveži me, odveži me

Zaveži me, odveži me

Britney Spears odobreno je poništenje dvodnevnog braka s prijateljem iz djetinjstva, Jasonom Allenom Alexanderom.

06.01.2004 0 komentara

Zaveži me, odveži me

Otriježnjena zvjezdica izjavila je pred časnim sudom kako su ona i njen suprug 'nekompatibilni' i platila određenu svotu, što je, izgleda, bilo dovoljno.

Sudac u Las Vegasu (gdje su se i vjenčali) potpisao je zahtjev za poništenjem samo nekoliko sati nakon što je podnesen, izjavio je Britneyin odvjetnik. Par je, navodno, podnio zahtjev jer nisu bili svjesni koliko je brak ozbiljna stvar.

Papiri su na ime Britney Jean Spears predani u ured suda samo 12 minuta nakon što je otvoren u ponedjeljak ujutro. U njima se tvrdi da pjevačica nije trudna i da ni ona ni njen suprug nisu dobili novčanu potporu za stupanje u brak..

Little White Chapel

Glasnogovornici su izjavili da je vjenčanje u kapelici u Las Vegasu bilo samo šala koja je otišla predaleko. Neimenovani prijatelj je rekao da se Britney ludo provodila u Las Vegasu i da samo ona zna zašto su se vjenčali. Otkrio je i da su mladenci željeli poništenje samo par sati nakon vjenčanja te da nisu ljuti jedno na drugo zbog toga, što je potvrdila i zajednička večera nakon poništenja.

Zašto uopće vijest o Britney na filmskom portalu? Naime, osim što je uspješna pjevačica ona je i neuspješna glumica. Njezina filmografija nije prevelika, debitirala je u teen-komedijici Crossroads, a sve što o tome imamo za reći je: 'Britney, please, don't hit us, baby, one more time…'

Komentari

Nema komentara.