Britney snima dokumentarac - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Britney snima dokumentarac

Britney snima dokumentarac

Britney Spears, jedna od najvećih pop zvijezda današnjice, odlučila je snimiti dokumentarac 'OnTourage', koji će se tematizirati njenu europsku turneju.

15.04.2004 0 komentara

Britney snima dokumentarac

Osim što će, očigledno, biti glavna zvijezda, Britney će se okušati i u ulozi naratorice, a navodno će stati i iza kamere! – piše 'Hollywood Reporter'. U dokumentarnoj seriji, koja bi trebala imati šest epizoda, osim Britney, značajne će uloge imati i njeni tjelohranitelji i plesači.

Britney se nada da će ideju uspjeti prodati nekoj od velikih američkih televizijskih mreža prije nego što turneja 'Onyx Hotel' počne 27. travnja u Londonu. Planirani budžet za svaku od epizoda iznosi čak milijun dolara. Za sada nije moguće dobiti komentar od njenih menadžera.

Ako se projekt ostvari, trebali bismo upoznati Britney bolje no ikad. Naime, projekt bi trebao biti mješavina MTV-jevog reality showa 'The Real World' i dugometražnog dokumentarca iz 1991. godine 'Madonna: Truth or Dare', koji razotkriva Britneyin uzor.

No, plan 22-godišnje pjevačice ima jednu manu. Velike televizijske mreže vole reality show jer se može proizvesti za jako malo novca, negdje u rangu meksičkih ili brazilskih sapunica. A 6 milijuna dolara, koliko je Britney mislila utržiti nalijepivši pridjev dokumentarni, nije mala svota. Pa od svega najvjerojatnije neće biti ništa. Ili možda hoće?

Komentari

Nema komentara.