Pinki Britney - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pinki Britney

Pinki Britney

Osim pjevanja, skidanja i bračnog života Britney je ponovno odlučila imitirati Madonnu. Predviđamo joj sudbinu učiteljice :)

m.n. 09.03.2005 0 komentara

Pinki Britney

Najnoviji štos dana jest činjenica da je friško udata i na stranicama američkog časopisa Allure još svježije razgolićena Britney Spears ponovno odlučila okušati svoje glumačke sposobnosti. I iako bismo joj najradije viknuli 'Čuvaj se curo i sjeti kako je bilo Madonni', čini se da su stvari za Britney već izgubljene, ako nam dopustite, smećem poput 'Crossroadsa'.

Jer, dok se gospođica ne može odlučiti između imidža seksi ljepotice i naivne djevojčice, jedino što joj ne gine jest činjenica da je percipiramo kao glupastu. Cura je možda na početku karijere i imala nekih potencijala, no trenutno je, već u 23. godini života, spala na status mediokriteta.

Drugi joj je po redu film 'In the Pink' (kako prigodan naslov), i Spearsova osim bračnih obveza žurno radi i na svojoj novoj ulozi. Snimanje počinje u svibnju, a Britney će se okušati u ulozi prodavačice kozmetike Drew Heart koja za kruhom ide od vrata do vrata. Neki njezin frend je navodno izjavio 'Britney je zaista žarko željela tu ulogu. Scenarij je jako dobar i ona je odlučna svima koji su je blatili pokazati da zna glumiti i biti komična'. Yeah, right…

Kako nas nije oborio naslov, morao je to učiniti ostali cast – uz slađahnu ćemo pjevačicu, u ulogama ostalih door to door prodavača gledati Cher, Bette Midler, Wandu Sykes i Tima Allena. Bacate upitnike? Nemojte, jer jedini muškarac među ovom ženskom silom će poznavanje ženske psihe iskoristiti u svoju korist i osvojiti brdo poslovnih nagrada. Živio zvjezdani cirkus!
Komentari

Nema komentara.