Ljubomorni trokut Elizabethtowna - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ljubomorni trokut Elizabethtowna

Ljubomorni trokut Elizabethtowna

Orlando Bloom pao je u nemilost svoje djevojke Kate Bosworth nakon što se pročulo da se na snimnaju filma previše zbližio sa 'Spidergirl' Kirsten Dunst.

25.08.2004 0 komentara

Ljubomorni trokut Elizabethtowna

Orlando i Kirsten zajedno snimaju novu romatičnu dramu 'Elizabethtown' u režiji Camerona Crowea. Iskušenja na setu sigurno ima mnogo jer su njih dvoje, naravno, upleteni u ljubavnu priču o suicidalnom mladiću koji se zaljubi u stjuardesu.

No, Kate nije zabrinulo ono što se odvija pred kamerama, nego ono što se odvijalo daleko od filmskih reflektora. Veseli glumački par viđen je u poprilično raspoloženom stanju kako zajedno piju i tulumare po Kentuckyu, gdje se snima film.

Kirsten zasada ne razbija glavu novinskim šuškanjima – ona se samo dobro zabavlja. Takvu nonšalantnost si može dozvoliti jer je odnedavno single, nakon prekida poduže veze s Jakeom Gyllenhaalom ('Dan nakon sutra', 'Donnie Darko').

Novinarima je objasnila da je 'prezaposlena' za vezu sa Jakeom, a to je možda značilo da je već bacila oko na svog poslovnog kolegu. Ipak je ona sada poznata glumica koja može uspješno izbalansirati posao i zadovoljstvo...

Komentari

Nema komentara.