Daj para Orlando! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Daj para Orlando!

Daj para Orlando!

Tako povikaše dolara uvijek gladni glumački promotori / menadžeri iz agencije znakovitog naziva - The Firm.

filmski.net 21.11.2005 0 komentara

Daj para Orlando!

Angažirani su odvjetnici, ugovori pažljivo prostudirani, a rezultat njihovog rada je tužba koja je prije nekoliko dana stigla na adresu Orlanda Blooma. A u tužbi piše da svojoj bivšoj agenciji, ako sud tako odluči, ima isplatiti iznos ne manji od 660.000 dolara menadžerske provizije, i to samo od novog nastavka 'Pirata s Kariba'. Kad je pročitao tužbu, Orlando je samo trepnuo okicama, pogledao kao malo lane procvjetalu livadu, i nije prokomentirao ništa. I on odvjetnike za trku ima. 

Kada je početkom desetljeća pokucao na vrata The Firme, Orlando je bio tek nepoznati Gapov model sa završenom glumačkom školom. Vješti i promoćurni agenti dogovorili su mu nastupe u najvećim akcijskim blocbusterima posljednjih godina, 'Gospodar prstenova' i 'Pirati s Kariba', nakon čega je Bloom procvjetao u jednog od najpoželjnijih i parama najpunijih mladaca Hoolywooda.

U srpnju ove godine iznenada je otkazao usluge The Firme i prešao kod konkurencije, ali agencija tvrdi da posjeduje prava na 10 %  provizije od svih njegovih filmova koji su bili ugovoreni dok je još bio njihov klijent. Bloom im navodno još nije isplatio proviziju od filmova 'Elizabethtown', 'Kraljevstvo nebesko'  pa i onu od 'Pirata..' iz 2004. U ovom trenutku Orlando je big name, a takva slava za sobom povlači hrpe para, a hrpe para za sobom povlače i sudske tužbe.

Naravoučenje: Prije nego što postaneš svjetska zvijezda, trebaš paziti što i s kim potpisuješ! Ako se ikad nađete u sličnoj situaciji, nemojte reći da vas nismo upozorili!

Komentari

Nema komentara.