My name is Bloom, James Bloom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      My name is Bloom, James Bloom

My name is Bloom, James Bloom

Orlando Bloom koji se u 'Gospodarima prestenova' transformirao u plavušastog Legalosa mogao bi postati markantni James Bond u novom filmu o tajnom agentu 007.

27.07.2004 0 komentara

My name is Bloom, James Bloom

Konačno se nešto pomaknulo u trakavičastoj priči o najnovijem nastavku serijala o Jamesu Bondu. Iz studija Miramax krenula su šuškanja o tome da je nakon mjeseci nagađanja i špekuliranja napokon angažiran glavni glumac.

Najslavniji špijun na svijetu za potrebe novog filma preuzeti će lik mlađahnog Orlanda Blooma – novopečene holivudske zvijezde koja je slavu iskovala u mega-hitovima poput 'Gospodara prestenova' i 'Pirata s Kariba'. Kako piše britanski The Evening Standard, zasada nije sigurno da li će on u potpunosti zamijeniti dosadašnjeg Bonda, Piercea Brosnana.

Brosnanu je s posljednjim filmom 'Umri drugi dan' istekao ugovor koji ga je obvezivao na pojavljivanje u četiri filma. Glumac je dosta samouvjereno tvrdio kako će se pojaviti i u petom filmu, ali čini se da su producenti imali drugačije planove. Ipak, izvor iz Miramaxa otkrio je da će se novi film o Bondu baviti njegovim mladim danima, u vrijeme kada je bio student. Zato nije u potpunosti isključena mogućnost da se Brosnan ponovo pojavi u nekom od slijedećih filmova, kada Bond opet bude 'stariji'.

Ian Fleming, tvorac Bondovog lika, nije se nikad ozbiljno posvetio ranom razdoblju u životu omiljenog agenta, ali je u 'Samo dvaput se živi' natuknuo da je pohađao koledž Fettes, nakon što su ga izbacili s Etona. 'Charlie Higson, koji radi na scenariju, ispleo jedivnu priču oko tog podatka,' objasnio je neimenovani izvor iz studija Miramax. Njihovi čelnici vjeruju kako je Orlandovo lice upravo savršeno uvjerljivo za mladog, buntovnog Bonda.

Snimanje bi trebalo započeti već u studenom ove godine, a radnja će se osim studentskim brigama baviti i tipičnim Bondovskim vratolomijama i ljubavnim avanturama.

Komentari

Nema komentara.