Ashton i Demi kupuju kolica - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ashton i Demi kupuju kolica

Ashton i Demi kupuju kolica

…jer Demi je navodno trudna osam tjedana, iako nije službeno potvrđeno, sve je jasno – prestala je pušiti i pije samo vodu.

m.n. 15.03.2005 0 komentara

Ashton i Demi kupuju kolica

Da je ravnoteža najkrhkija stvar u Hollywoodu ne moramo vam posebno ni pričati. No, sve dođe na svoje, barem se tako čini. Rukave (ili nešto drugo) je očigledno zasukao i ljepuškasti Ashton Kutcher, jer trach stupce širom svijeta pune glasine da je njegova djevojka, Willisova bivša, Demi Moore u blaženom stanju. I dok su ih zadnje dvije godine paparazzi progonili zbog velike razlike u godinama (njoj su 42, a njemu 27), sada svi samo čekaju službenu potvrdu o trudnoći da bi mogli komotno i na vrijeme potražiti već neki pogodni grm. I vrebati, naravno.

Za trudnoću su se već našli i neoborivi 'argumenti': Demi koja je do nedavno palila cigaretu za cigaretom više ne puši , a u javnosti su je vidjeli da pijucka samo vodu. Stvari su jasne. Ili?!?

Kutcher, kojeg od posvećivanja filmskoj karijeri dijeli snimanje još samo jedne epizode 'Ludih sedamdesetih', ovakve napise u novinama nije opovrgnuo niti potvrdio. Prijatelji para su navodno izjavili da je Demi vrlo praznovjerna jer je još u braku s muževnim Bruceom imala jedan pobačaj koji je teško podnijela, tako da svi službene glasine očekuju tek nakon trećeg mjeseca trudnoće. Demi je, enivej, gotovo pa profesionalna mama, jer kao što (ne)znate ima tri kćeri tinejdžerice.

Beba bi je definitivno pomladila, dok bi se luckasti Ashton najvjerojatnije uozbiljio. Nekakve bi koristi imala i demografska struktura Amerike, a Bruce Willis (koji se navodno u zadnje vrijeme drpa s 18-godišnjom Lindsay Lohan) bi definitivno cijeloj priči dao i svoj blagoslov. I ponekad pričuvao bebača. Samo još da bude muško :)
Komentari

Nema komentara.