Igra mame i tate para Moore/Kutcher na Internetu? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Igra mame i tate para Moore/Kutcher na Internetu?

Igra mame i tate para Moore/Kutcher na Internetu?

Taman što se stišala buka oko Parisine pušačke vrpce, čini se da je na pomolu nova porno priča u kojoj su glavne uloge rezervirane za Demi Moore i Ashtona Kutchera.

14.05.2004 0 komentara

Igra mame i tate para Moore/Kutcher na Internetu?

Serija eksplicitnih fotografija (kako to novinari fino vole nazvati) hollywoodskog para Moore&Kutcher, ukradena je, objavila je većina američkih tv postaja. Fotografije prikazuju Demi i Kutchera u 'kompromitirajućim položajima', a ukradene su zajedno s laptopom na kojem su bile pohranjene iz kuće Ashtonovog prijatelja Adama Goldberga.

Navodno očajna i zabrinuta Demi Moore u totalnoj je komi svjesna da bi pojavljivanje tih fotografija na Internetu moglo prouzročiti veću katastrofu od one koju je izazvao Parisin video. A sve to u jeku njenog pomno planiranog i kod plastičnog kirurga za puno para zacementiranog 'comebacka' na poziciju kada su je znali pod nadimkom Gimme Moore.

TV show Celebrity Justice izvjestio je da policija nije otkrila nikakve znakove provale te da je laptop jedini predmet koji nedostaje. Goldberg, kreativni um iza Ashtonovog MTV showa Punk'd i vlasnik kuće, je prijavio krađu.

Potpuno suprotno svim izvještajima, Demina je glasnogovornica izvjestila da glumica nema blagog pojma ni o kakvim fotografijama ili o prijavljenoj krađi. Mu? A jel bar ona zna tko tu koga, kad već mi ne znamo? Ili je dragi odlučio, zajedno s prijateljem Goldbergom, uvrstiti na svoj spisak 'You're Punk'd!' osoba? 

Komentari

Nema komentara.