Ta privlačna luka bračna - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Ta privlačna luka bračna

Ta privlačna luka bračna

Obiteljski cheer dohvatio i zvijezde – ponesem Božićem, Bencio Del Toro odlučio od sebe napraviti poštena čovjeka. Što o tome misli njegova draga nije poznato.

m.n. 23.12.2004 0 komentara

Ta privlačna luka bračna

Karizmatični Benicio Del Toro očito je u nekom blagdanskom raspoloženju jer se prilično glasno šuška (da ne kažemo viče) da bi se mogao skrasiti. A znate što to znači – pustiti korijenje, produžiti obiteljsko ime, imati djecu i debljati se uz dobru i poštenu ženu. Upravo je takva njegova djevojka Sara Foster (kćer holivudskog skladatelja), inače model i glumica, reče Benicio prijateljima.

Nakon što se naš macho izdovoljio s raznim tetama, tipa Alicie Silverstone i Scarlett Divna Sam Johansson, izgleda da je pronašao pravu. Prijatelji 37-godišnjeg glumca kažu da je ovaj zaljubljen u Saru preko ušiju, pa bi brak samo bio logičan slijed njihove veze. Njezini pak frendovi kažu da je ona slatka party djevojka, ali priznaju da se nekako smirila u zadnjih nekoliko mjeseci. Hoće li gospica pristati ne zna se, no cmoljiti bi mogao Leo DiCaprio kojem je Fosterica bivša.
Komentari

Nema komentara.