Adam Sandler je 11 puta loš - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Adam Sandler je 11 puta loš

Adam Sandler je 11 puta loš

Na nominacijama za Zlatne maline uvjerljivo vode 'Jack i Jill' i Adam Sandler koji može dobiti nekoliko (anti)nagrada, pa čak i onu - za najgoru glumicu!

s.p. 27.02.2012 0 komentara

Adam Sandler je 11 puta loš

Baš prije dodjele Oscara objavljene su nominacije za najgore filmove i filmaše 2012., a Adamu Sandleru pripalo je - 11 nominacija za Zlatnu malinu! Sandler je dobio tu 'čast' kao glumac, scenarist i producent filmova 'Jack i Jill: Ludi blizanci', 'Bucky Larson' i 'Moja lažna žena', a nominiran je i u kategoriji najgore glumice pa u zlobnom komentaru organizatori ističu da bi on mogao biti prvi laureat koji doslovce ima muda preuzeti nagradu za antiglumicu.


'Jack i Jill: Ludi blizanci', trailer.

Za najgore filmove nominirani su 'Bucky Larson: Born to Be a Star', 'Jack i Jill: Ludi blizanci', 'Transformers 3', 'Sumrak saga: Praskozorje - 1. dio' i 'Sretna Nova godina!'. Prvi put u povijesti nagrada svih 5 najgorih filmova imaju nominacije i za najgoreg redatelja, najgori scenarij i najgori glumački ansambl,  a 'Jack i Jill: Ludi blizanci' vodi s ukupno 12 nominacija. Popis svih nominiranih možete potražiti ovdje, a proglašenje dobitnika Zlatnih malina bit će na 'Dan budala' - 1. travanj 2012.!

Komentari

Nema komentara.