Bullock primila i Zlatnu malinu - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Bullock primila i Zlatnu malinu

Bullock primila i Zlatnu malinu

Dan prije nego je primila svog prvog Oscara Sandra Bullock je osvojila nekoliko Zlatnih malina, koje je i osobno preuzela. 

s.p. 08.03.2010 0 komentara

Bullock primila i Zlatnu malinu

Sandra Bullock se može pohvaliti da je u par dana osvojila nekoliko važnih nagrada! Dobila je Oscara kao najbolja glavna glumica u 'Priči o prvaku', no prije toga dobila je i Zlatnu malinu za najgoru glumicu u filmu 'All About Steve', s tim da je s partnerom iz filma Bradleyem Cooperom podijelila nagradu za najgori filmski par.

Iskusna komičarka Sandra pojavila se na dodjeli i uzvratila dar 'malinašima' kojima je darovala DVD-e filma 'All About Steve' i u duhovitom govoru poručila da vjerojatno nisu vidjeli film pa im sada daje priliku da ga pogledaju i razmotre svoju odluku, a ona je spremna sljedeće godine doći i vratiti nagradu.


Urnebesni govor Sandre Bullock za vrijeme primanja Zlatne maline - nagrade za najgoru glumicu!

Inače, glavni dobitnici tj. gubitnici su ekipa 'Transformersa: Osvete poraženih'. Film je 'nagrađen' kao najgori film 2009., i to s najgorim scenarijem, a za to 'nedjelo' je posebno nagrađen Michael Bay kao najgori redatelj. Inače, najgorim glumcima su proglašeni braća Jonas - i to sva trojica!

Ova, 30. dodjela Zlatnih malina protekla je znaku dodjela posebnih nagrada za cijelu dekadu. Najgori glumac desetljeća je Eddie Murphy, a glumica Paris Hilton. I za najgori film dekade ste sigurno već čuli - 'Bojno polje Zemlja' je stvarno teško nadmašiti! Cijeli popis dobitnika potražite na linku ovdje.

Komentari

Nema komentara.