Natalie Portman - bolivudska princeza - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Natalie Portman - bolivudska princeza

Natalie Portman - bolivudska princeza

Što se sve ne radi zbog ljubavi! Natalie Portman počela je snimati trash spotove za svog dečka. On je bradonja, ona slatkica, a spot ludnica.

s.p. 24.07.2008 0 komentara

Natalie Portman - bolivudska princeza

Već ste znali da je Natalie Portman princeza, ali tko bi rekao da će postati ona indijska? U novom glazbenom spotu slatka Nat se našla u filmiću koji je prava mala posveta Bollywoodu. Spot se zove 'Carmensita', i u njemu Portman glumi indijsku princezu koja je zaljubljena u dugokosog, bradatog ljepotana, ali njihovoj ljubavi staje na put zločesti vladar. Zli radža otima princezu, ali njezin dragi je obdaren... velikim moćima, pa film vrvi 'spektakularnim' scenama koje su, kao i sve ostalo u filmu, rađene u pravom bolivudskom stilu.


'Carmensita', spot Devendre Banharte s Natalie Portman

To znači da specijalni efekti izgledaju smiješno, slika je šarena, kostimi kičasti, gluma preizražajna, dijalozi patetični, a cjelokupni ugođaj trashy bizaran. Ah, valjda se Indijci neće uvrijediti - većina njihovih komercijalnih filmova nama Zapadnjacima tako i izgleda. A zašto Natalie glumi u ovom smiješnom spotu - da li zbog velikog honorara ili zato što voli izvođača. E, pa zato što ZAISTA voli izvođača.

Pjevač i njezin sexy princ iz spota je njezin novi dragi, folk pjevač i rocker Devendra Banhart. Kada čuju imenicu folk rocker, mmogi pomisle na Boba Dylana, no 'vremena se mijenjaju'. Nova zvijezda je američko-venezuelanskog porijekla, ima neobično ime i hipi sklonosti koje se sviđaju našoj veganki Natalie. Onako bradat i dugokos, šokirao je mnoge Portmaničine fanove koji su se već navikli na njezinog bivšeg, zgodnog Gaela Garciu Bernala. Ovaj novi možda nekima izgleda kao hipi koji se ne pere, ali znate što kažu - ljubav je slijepa. Ovo je inače prvi spot s njegovog novog albuma, 'Smokey Rolls Down Thunder Canyon', a sudeći po pažnji javnosti, mislimo da je našao pravu glumicu i za sve ostale spotove. 

Komentari

Nema komentara.