Kevin Smith oprezno bira glavne glumce - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kevin Smith oprezno bira glavne glumce

Kevin Smith oprezno bira glavne glumce

Redatelj filma o superjunaku Green Hornetu, Kevin Smith, bacio je oko na Jake Gyllenhaala kojemu bi, po njegovom mišljenju, super stajalo zeleno odijelce.

18.03.2004 0 komentara

Kevin Smith oprezno bira glavne glumce

Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Ljubav na mjesečini) bi mogao biti momak taman po Smithovom guštu. Reuters je prenio da su se glumac i redatelj sastali i razgovarali o mogućnosti da Gyllenhaal zaigra u novom projektu studija Miramax.

Njemu se tako smiješi uloga borca protiv zločina koji živi dvostruki život superjunaka i izdavača novina. Ovo nije prvi put da se Jake susreće s takvom ulogom jer je bio angažiran kao rezerva za Spidermana, dok se nije znalo da li će Tobey Maguire napustiti Sony.

Ovo druženje redatelja i glumca ipak nije eliminiralo ostale konkurente za tu ulogu, među kojima se nalazi i George Clooney. Smith je vrlo oprezan kod podjele uloga za novi film i vjerojatno će još neko vrijeme mozgati oko odabira glavnog glumca. Razlog takvom taktiziranju je njegov drugi film - 'Jersey Girl'. On bi svoju premijeru trebao imati 26. lipnja u SAD-u, a redatelj strahuje da će ga publika ignorirati zbog podjele uloga.

Za 'Jersey Girl' je angažirao tada najpoznatiji holivudski par - Bena Afflecka i Jennifer Lopez koji su u međuvremenu postali jedan od najiritantnijih holivudskih parova i prekinuli, a njihov drugi zajednički film 'Gigli' je neslavno propao i nakupio se Zlatnih malina. Smith strahuje da bi se to moglo ponoviti i sa njegovim filmom iako naglašava da Jennifer ima tek sporednu ulogu u 'Jerseyu'. Vidjet ćemo da li će to biti dovoljno sporedno i za publiku kojoj su se i Affleck i ona već popeli na vrh glave.

Komentari

Nema komentara.