Pomozite Kevinu Smithu! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Pomozite Kevinu Smithu!

Pomozite Kevinu Smithu!

Redatelj traži donacije filmofila jer braća Weinstein ne žele financirati njegov novi horror. Platite unaprijed pa gledajte film s vašim imenom na špici!

s.p. 09.02.2010 0 komentara

Pomozite Kevinu Smithu!

Redatelju Kevinu Smithu pala je na um zanimljiva ideja - pozvat će svoje obožavatelje da financiraju snimanje njegovog sljedećeg filma! Zanimljivo je da mu je tu ideju sugerirao neki obožavatelj na Twitteru, što znači da vjerojatno ima zainteresiranih za takav projekt. Smith je 'prisiljen' na ovaj korak jer su njegovi producenti - braća Weinstein - odbili financirati Smithov horror 'Red State'.

Još od debitantskih 'Trgovaca' koje je promovirao na Sundanceu, Smith je sredstva za produkciju i marketing dobivao od Weinsteinovih koji su prvo preko Miramaxa a zatim preko Weinstein Company financirali sve Smithove projekte. No, Smithov zadnji film ('Zack i Miri snimaju pornić') je neslavno prošao u kinima, pa se Smith već dugo vremena ne može pohvaliti nekim hitom.

Stoga Smith planira otvoriti internetsku stranicu preko koje će skupljati donacije za film, a svim donatorima nudi - ime na odjavnoj špici 'Red Statea'. Naslov filma može se tumačiti kao aluzija na američke savezne države koje većinom podržavaju konzervativne republikance, a niskobudžetni film bi se trebao baviti ekstremnim američkim fundamentalistima. Vidjet ćemo hoće li Smith uspjeti s ovim projektom - bilo bi mu pametnije da uzme hrvatsko državljanstvo i traži pare od HAVC-a!

Komentari

Nema komentara.