Pravo lice Joan Rivers - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Pravo lice Joan Rivers

Pravo lice Joan Rivers

Novi dokumentarac otkriva životnu priču komičarke koja je najpoznatija kao ovisnica o plastičnoj kirurgiji!

s.p. 09.06.2010 0 komentara

Pravo lice Joan Rivers

Staro pravilo Hollywooda je: ako glumica želi uspješno ostariti, treba joj pomoć plastičnog kirurga. Naravno, uvijek ima iznimaka, no Joan Rivers je tipičan primjer zvijezde koja je ipak odlučila leći ispod kirurškog noža. Dokumentarac 'Joan Rivers - A Piece of Work' otkriva što se krije ispod maske 77-godišnje komičarke koja je imala buran život.

Joan Rivers se prije pola stoljeća uspješno probila u svijet muških komičara i postala stalna izvođačica na američkoj televiziji. Radila je za 'Skrivenu kameru' i nastupala u popularnom 'The Tonight Showu' Johnnyja Carsona. Najveća životna kriza bila je smrt njezinog muža i menadžera Edgara Rosenberga koji se 1987. ubio i ostavio Joan pred financijskom slomom.


'Joan Rivers - A Piece of Work', trailer.

No, Joan je preživila i to. Nastavila je raditi i počela je redovito koristiti usluge plastičnog kirurga. Izjavila je da 'živimo u svijetu orijentiranom na mladost' i da 'muškarci vole gledati lijepe slike', a zatim se u 'pomlađenom izdanju' počela pojavljivati kao komentatorica red carpeta i sličnih modnih događanja.

Dokumentarac o ovoj zanimljivoj karijeri snimile su ugledne redateljice Ricki Stern i Annie Sundberg, koje su se proslavile filmom o darfurskom genocidu 'The Devil Came on Horseback'. Filmašice su počele snimati Joan na njezin 75. rođendan, a zatim su ju pratile 14 mjeseci. Joan još uvijek ne ide u mirovinu, stalno nastupa u raznim reality emisijama, a ne srami se nastupiti i u seriji - 'Reži me'!

Komentari

Nema komentara.