Škola za glazbene producente - prijavite se! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Škola za glazbene producente - prijavite se!

Škola za glazbene producente - prijavite se!

U sklopu EMI-jeve glazbene škole budući glazbeni producenti imaju priliku učiti i o filmskoj glazbi i postprodukciji.

filmski.net 27.08.2009 0 komentara

Škola za glazbene producente - prijavite se!

EMI (Electronic Music Institute) je glazbena škola za producente otvorena 2008. godine u Osijeku, koja od ove godine kreće i u Zagrebu. Glavni cilj škole je od samog početka educirati i osposobiti polaznike za bavljenje glazbenom produkcijom, te proširiti postojeće znanje samih producenata.

Šestomjesečna edukacija od 120 školskih sati realizira se preko teorije samog zvuka pa sve do live snimanja i obrade zvuka općenito svih glazbenih pravaca. Cjelokupni program edukacije realizira se kroz teoretsku i praktičnu nastavu.

Edukacijom polaznik stječe znanje o teoriji zvuka, dinimici, efektima, instrumentima, audio pojmovima (VST, DAW...), softverskoj obradi zvuka (Cubase), akustici i opremanju kućnog studija, izdavanju glazbenih djela, postprodukciji i filmskoj glazbi - svemu onome što je potrebno da bi se uspješno krenulo u glazbenu produkciju svih glazbenih pravaca.

Po završetku edukacije svaki polaznik dobiva EMI diplomu kao potvrdu da je prošao obuku za glazbenog producenta.

Upisi za EMI Edukaciju su u tijeku i traju do 26. rujna, a ukoliko se prijavite preko Muzika.hr ostvarujete 5% popusta! Za više informacija posjetite http://muzika.hr/emi-edukacija.

Komentari

Nema komentara.