Rupert Grint prebolio svinjsku gripu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rupert Grint prebolio svinjsku gripu

Rupert Grint prebolio svinjsku gripu

Glumac poznat po ulozi Rona Weasleya možda je uz pomoć čarobnjačke magije brzo prebolio svinjsku gripu i vratio se na snimanje.

s.p. 06.07.2009 0 komentara

Rupert Grint prebolio svinjsku gripu

Mladi glumac iz serijala o Harryju Potteru, Rupert Grint, uspješno je prebolio zloglasnu 'svinjsku gripu'. BBC je prenio kako je 20-godišnji glumac imao blaži slučaj te bolesti, pa je uzeo nekoliko dana odmora od snimanja 'Harryja Pottera i darova smrti', završnog nastavka serijala o Potteru koji se snima u dva dijela. Ekipa Pottera za to vrijeme snimala je scene za koje im nije bio potreban Grint, a liječnik je u međuvremenu potvrdio da se Grint oporavio, te da više nije zarazan za ostale. 

Stoga se Grint vraća na set, a njegovi obožavatelji bit će sretni što će ga moći vidjeti na svjetskoj premijeri zadnjeg Pottera, 'Harryja Pottera i Princa miješane krvi'. 'Princ' širom svijeta počinje igrati 15. srpnja, kod nas kreće u distribuciju 23.07., a hrvatska premijera zakazana mu je na Festivalu u Puli, gdje će biti prikazan 21.07.

'Princ miješane krvi' najavljen je kao 'najzreliji' i 'najromantičniji' film serijala, a Grint je već stekao dosta pohvala za svoje nastupe izvan Pottera. Glumio je u 'Driving Lessons' s Laurom Linney, digao prašinu s erotičnim scenama u 'Cherrybombu', a dovršio je i 'Wild Target' u kojem glumi šegrta plaćenom ubojici. Ukratko, sprema mu se bogata karijera - samo neka se čuva bolesti i zlih uroka!

Komentari

Nema komentara.