Hannah Montana nagrađuje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hannah Montana nagrađuje

Hannah Montana nagrađuje

Ona vodi dvostruki život - obične djevojke i uspješne pjevačice. Sada mora izabrati svoj životni put i vama pokloniti super nagrade.

filmski.net 13.06.2009 0 komentara

Hannah Montana nagrađuje

Miley Steward sve teže usklađuje svoje obaveze: školu, prijatelje i život pop zvijezde. Problemi nastaju kada vrtoglavi uspjeh Hanne Montane počne ozbiljno prijetiti svakodnevnom životu obične djevojke. Kako bi je rasteretio i pokazao joj koje su prave životne vrijednosti, otac (Billy Ray Cyrus) odvodi je na selo, u Crowley Corners gdje upadne u niz avantura, smiješnih situacija i ljubavnih zgoda. Naravno, sve to uz mnogo pjesme i plesa!

Omiljena Disneyeva serija sada je napokon pretočena u film'Hannah Montana: Film' koji će u domaćim kinima igrati od 18. lipnja. Continental film vas poziva da ga pogledate i dobro se zabavite, a poklanja vam i genijalne nagrade: dva dnevnika, dvije ogrlice i jedan ručni sat sa logom Hannah Montane. Pitamo vas:
Koje je godine rođena Miley Cyrus, koja se proslavila ulogom Hannah Montane?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do ponedjeljka, 22. lipnja. Sretno!

************************

Dnevnik osvajaju Gloria Jurković, Zagreb i Valentina Šarić, Privlaka (Vinkovačka).
Ogrlice dobivaju Mirjana Bubalo, Rijeka i Ljubica Bošnjak, Petrijevci, a sat osvaja Viktorija Dudjak, Našice. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.