Tko želi s Patrikom u Europu? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko želi s Patrikom u Europu?

Tko želi s Patrikom u Europu?

U kinu Europa održat će se projekcije zanimljive komedije 'Patrik 1.5', a mi vam nudimo ulaznice za druženje s Patrikom i njegovom obitelji.

s.p. 10.06.2009 0 komentara

Tko želi s Patrikom u Europu?

'Patrik, 1.5' filmska je priča o sretno vjenčanom švedskom paru, Göranu i Svenu, koji žive u pitoresknom švedskom predgrađu i trebaju samo zadnji detalj da zaokruže svoju kućnu idilu – dijete. Kada se već skoro čini da njihov zahtjev za usvajanje nije perspektivan, pomalo gube nadu, sve dok ne zaprime  pismo u kojemu se najavljuje da im je odobrena zamolba. Nažalost, očekivali su 1,5-godišnjaka, a zbog tiskarske greške dobili 15-godišnjeg homofobnog delinkventa.

Uz britak uvid u život iz predgrađa, redateljica Ella Lemhagen vješto barata građom s nepogrešivim okom za detalje i suptilan vizualan humor, što rezultira ozbiljnijim i intrigantnijim doživljajem nego što bi fabula na prvi pogled dala pretpostaviti. Lemhagen je kao režiserka i scenaristica debitirala hvaljenim naslovom 'Princ snova' ('Drömprinsen - filmen om Em') 1996. godine i nakon toga ostvarila domaći i internacionalni uspjeh filmom 'Ako ne' ('Om inte') iz 2001.


'Patrik, 1.5', trailer.

U kinu Europa najavljeno je samo nekoliko projekcija tog filma - u petak, 12.6. u 21h; u subotu, 13.6. u 19h; te u nedjelju, 14.6. u 17.30. Mi vam nudimo dvije ulaznice za projekciju u petak, ako točno odgovorite na ovo pitanje:
Koliko godina ima Patrik?
a)1.5
b)15
c)25?

Odgovor i svoje ime pošaljite na e-mail adresu: info@filmski.net do petka ujutro. Dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom, pa onda mogu otići na susret s Patrikom i njegovom novom obitelji!

********************

Dvije ulaznice za projekciju u petak, 12. lipnja osvaja Nikolina Marković iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.