Leo ima stasa, a ima li i glasa? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Leo ima stasa, a ima li i glasa?

Leo ima stasa, a ima li i glasa?

Dugo ga nismo ni čuli ni vidjeli a sada svi pričaju o njemu. Hoće li Leonardo Di Caprio glavom i bradom postati 'Glas'?

s.p. 14.05.2009 0 komentara

Leo ima stasa, a ima li i glasa?

Leonardo Di Caprio je stari miljenik Martina Scorsesea - zato svi predviđaju da bi upravo on mogao glumiti Franka Sinatru u biografskom filmu pod palicom slavnog redatelja! Nedavno smo vam javili da Scorsese sprema ispričati životnu priču Franka Sinatre, za što je dobio i podršku njegove obitelji. Sada je Universal studio potvrdio da kreće s produkcijom ovog filma, još jedino nije sigurno tko će igrati glavnu ulogu.

Scorsese je već angažirao Leonarda da glumi u 'Aviatoru', biografiji Howarda Hughesa pa mnogi blogovi već špekuliraju kako će upravo on utjeloviti pjevača poznatog kao 'The Voice'. Poznati scenarist i redatelj Phil Alden Robinson dobio je zadatak da napiše scenarij u kojem će se predstaviti ova 'priča veća od života', u kojoj vjerojatno neće biti govora o Sinatrinim vezama sa podzemljem i mafijom - sumnjamo da bi njegova obitelj pristala na to.

Di Caprio se inače bavi i produkcijom, pa je prije par godina kupio prava na publicistički bestseler Malcolma Gladwella, 'Treptaj: moć mišljenja bez mišljenja'. Očito je dobro mislio, jer je za scenarista i redatelja angažirao Stephena Gaghana, poznatog po angažiranoj 'Syriani'. I ne samo to, izgleda da je Leonardo za svoj film uspio rezervirati i pravu legendu - Ala Pacina.

Pacino će igrati ulogu njujorškog financijera koji nikad nije bio blizak sa svojim 20-godišnjim sinom, ali se počinje družiti s njim kada otkriva da je on sposoban za donošenje instinktivnih odluka, što starom liscu pomaže na Wall Streetu. Ipak, s vremenom i Pacino nauči lekciju o životu i ljudima, samo treba vidjeti tko će biti mlada zvijezda u ulozi sina. Hoće li to biti 'dječaci u usponu' (Robert Pattinson, Zac Efron) ili će Leonardo angažirati starijeg glumca s dječjim licem - samog sebe?

Komentari

Nema komentara.