Wolverine nagrađuje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Wolverine nagrađuje

Wolverine nagrađuje

Ovih dana ne bune se samo studenti – i  mutanti se suprotstavljaju moćnim silama koje su ih odlučile eliminirati! A vi osvajate DVD-ove i ulaznice.

filmski.net 26.04.2009 0 komentara

Wolverine nagrađuje

Hugh Jackman ponovno se pojavljuje u ulozi koja ga je proslavila, kao žestoki borbeni stroj s nevjerojatnim sposobnostima samozacijeljenja, ogromnim kandžama i primitivnim bijesom. 'X-men početak: Wolverine' ostaje vjeran tonu originalnog filma 'X-Men', na rubu spektakla i zbilje, s naglaskom na emocijama i međusobnim odnosima.

Film također po prvi put predstavlja Team X, tajanstveni vojni kadar kojeg čine: Wolverine; njegov brat zvani Sabretooth - zvjersko biće nezamislivih sposobnosti; Deadpool - tehnološki napredan plaćenik vješt sa sabljom; Agent Zero - stručni uhoda i smrtonosni borac; Wraith - teleporter; Blob - morbidno pretilo i super-snažno biće i Bradley - manipulator električnom energijom. Predvodi ih William Stryker, lik kojeg smo imali prilike sresti u 'X2', a čije se porijeklo i motivi sada konačno potpuno rasvjetljavaju, jer upravo Strykerov složeni odnos s Wolverinom definira većinu Loganove prošlosti...i budućnosti.

'X-men početak: Wolverine' u kina stiže od četvrtka, 30. travnja, a distributer filma Continental film tim vas povodom nagrađuje s pet puta po dvije ulaznice za Movieplex. Također, jedan će sretni (ili sretnica) osvojiti i komplet sa sva tri prethodna X-men filma na DVD-u.
Pitamo vas:
Kako se zovu legendarni stripaši koji su osmislili X-Men sagu prije više od 40 godina?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) šaljite na info@filmski.net do ponedjeljka 4. svibnja. Sretno!

**********************

Sretan dobitnik kompleta DVD-a je Ljubo Lovrić iz Splita, a u kino idu:
Domagoj AnićMario AlpezaIvan ParadiGoran DomazetLuka Glavačević - svi iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.