Ovi protiv onih na velikom platnu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ovi protiv onih na velikom platnu

Ovi protiv onih na velikom platnu

Kada se dohvate Freddy i Jason, onda ni sportski novinari ne znaju tko je sigurni favorit. Ima još borbi koje su neizvjesne na kladionicama!

s.p. 27.03.2009 0 komentara

Ovi protiv onih na velikom platnu

U hrvatskim se kinima od 2. travnja očekuje sukob 'Čudovišta protiv vanzemaljaca' i to u 3 dimenzije. Animirani Dreamworksov film ovoga će vikenda zaigrati u SAD-u, a već se sad s nestrpljenjem očekuju rezultati s kino blagajni. Ovaj animirani 3D spektakl prvi je u nizu mnogih trodimenzionalnih blockbustera koji nas očekuju ove godine, pa će njegov premijerni vikend u kinima biti pokazatelj kolika je zapravo potražnja publike za takvim sadržajima.

Osim što se nalaze na popisu 3D filmova, 'Čudovišta protiv vanzemaljaca' našla su se na još jednoj zanimljivoj listi. EW magazin popisao je filmove koji u naslovu jasno opisuju tko će se boriti protiv koga. Izabrali smo najefektnije:

'Freddy protiv Jasona'
Kako iskoristiti popularnost 'Petka 13.' i 'Strave u Ulici brijestova'? Pa, nema razloga da se ova dva serijala međusobno 'kolju' na kino blagajnama - najbolje je da se glavni manijaci iz obe franšize potuku u istom filmu!

'Dracula protiv Frankensteina'
Kada se klasični junaci horora susretnu u 'ludim sedamdesetima', onda se nemojte čuditi što je film iz 1971. pun bajkera i hipija, a Dracula je bijelac s afro frizurom. Kult film, nema sumnje.


'Dracula protiv Frankensteina' - završna borba.

'Alien protiv Predatora'
Prije su se u akcijskim filmovima borile bande tinejdžera, a sada i filmska čudovišta imaju svoje 'ulične tuče'. Kada se kolektivno potuku Alieni i Predatori, teško se kladiti na pobjednika.

'Orao protiv Morskog psa'
Bez brige, ovo nije još jedan prirodoslovni dokumentarac. Iza čudnog naslova krije se otkačena novozelandska romantična komedija o dvoje luzera koji na tulumu nose kostime svojih omiljenih životinja.

'Narod protiv Larryja Flinta'
'Narod protiv Larryja Flinta' u prijevodu znači - država protiv pornografa. Amerika se ponosi slobodom izbora, a kada treba birati između seksa u javnosti i javnog morala, već znate što će izabrati publika.


'Godzilla protiv Mothre' - trailer za japansku borbu divova.

'Godzilla protiv Mothre'
Tko je, dovraga, Mothra? Veeliki moljac, jedan od najsmiješnijih čudovišta, proizašao iz japanske tvornice svevremenskog trasha.

'Kramer protiv Kramera'
Kao što ime i govori, riječ je o obiteljskom ratu. Samohrani otac vodi borbu protiv žene za skrbništvo nad djetetom, no tek nakon što i sam shvati koliko je teško odgajati djecu. Dvoje glavnih glumaca, Meryl Streep i Dustin Hoffman, uspjeli su u svojoj borbi za nagrade i osvojili Oscare za uloge u ovom filmu.

'Man Versus Wild' (u hrvatskom prijevodu 'Preživjeti divljinu')
'Čovjek koji se bori protiv divljine' je Bear Grylls, koji na RTL-u gledateljima pojašnjava kako preživjeti ekstremne uvjete u prirodi. Majku Prirodu ne možete poraziti, ali ako želite preživjeti morate jesti očne jabučice i piti vlastitu pišalinu. Uzdravlje!

'Ballistic: Ecks vs. Sever'
Ne znamo što su planirali autori ovog filma, ali uspjeli su izboriti samo mjesto na listi najgorih filmova prošlog desetljeća. Ponekad je u velikim filmskim dvobojima najveći gubitnik - publika!

Komentari

Nema komentara.