10 nezaboravnih prekida - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      10 nezaboravnih prekida

10 nezaboravnih prekida

Prekid, košarica, pedala... Dečki prekidaju s curama i cure s dečkima, ali gledatelji se ne mogu rastati od zvijezdi romantičnih komedija.

s.p. 06.02.2009 0 komentara

10 nezaboravnih prekida

Evo prigodne liste uoči Valentinova - filmski raskidi koji su toliko traumatični da se zbog njih rado držite svojih partnera, ma kakvi oni bili! Los Angeles Times izdvojio je dojmljive filmove i jednu TV seriju u kojima se uz puno emocija dečki i cure rastaju, obično zato da bi gledateljima sve izgledalo napetije - prije sljedeće romanse...

1. 'Prekid'
S čime drugo početi nego s filmom koji u naslovu pokazuje da će pratiti vezu koja je osuđena na prekid. Da stvar bude još zanimljivija, glavni glumci iz filma (Jennifer Aniston i Vince Vaughn) su također ušli u vezu - i kasnije raskinuli.

2. 'Luda vjenčanja'
Nema goreg raskida nego onog ispred oltara. Adam Sandler je možda kao pjevač pravi 'kralj vjenčanja', no kada ga zaručnica ostavi, imat će inspiraciju samo za ogorčene pjesme tipa 'Neka me netko ubije'.

3. 'Preboljeti Sarah Marshall'
Kako preboljeti Sarah Marshall? Teško, vrlo teško...Kada ga spomenuta Sarah ostavi, Jason Segel je toliko potresen da se zaboravi i odjenuti, pa možete vidjeti njegovu tugu. I njegovog pimpeka.


Adam Sandler u 'Ludim vjenčanjima' - kako pjevač reagira na raskid? Pjesmom 'Somebody Kill Me'!

4. 'Ona je sve to'
Freddie Prinze Jr. će dobiti curu na kraju priče, ali će prvo i on saznati što znači biti ostavljen. Kada ga ostavi 'kraljica mature', on ne očajava nego kreće od lokalne štreberice napraviti ljepoticu, a onda već znate što slijedi...

5. 'Klub prvih žena'
U ovom filmu nije ostavljena jedna, nego čak 3 supruge čiji su muževi pobjegli s mlađima. No, Bette Midler, Diane Keaton i Goldie Hawn se ne predaju već udružuju snage - mlade su dok se osjećaju mladima.

6. 'Romansa u Seattleu'
Lista raskida ne bi bila potpuna bez film s Meg Ryan. Meg je u ovom filmu zaručena za dosadnog tipa, a kada čuje za romantičnog samohranog oca, kreće u akciju. Dogovara sastanak sa romantičarom, a s dosadnjakovićem raskida zaruke - na Valentinovo.

7. 'Office Space'
Peter ima loš posao, a da stvar bude još gora - cura ga ostavi uz 'Dear John' poruku na telefonskoj sekretarici. Na sreću, u blizini se nađe kul Jennifer Aniston - ekspertica za prekide i romantične komedije.


John Cusack u filmu 'Kaži bilo što' - on ne prihvaća 'ne' od cure, nego izvodi modernu serenadu.

8. 'Seks i grad' (serija)
Kada pisac Berger (Ron Livingston) želi ostaviti Carrie (Sarah Jessica Parker), jedino što joj zna napisati je 'Ne mogu. Nemoj me mrziti'. I nije ga zamrzila ni Carrie ni gledateljice. Iako je pokazao da nije - Faca.

9. '50 prvih poljubaca'
Još jedna romantična komedija s Adamom Sandlerom i Drew Barrymore. Drew se svako jutro budi ne pamteći da joj je dečko Sandler, pa ju ovaj svako jutro mora ponovno osvajati. Pouka: ne gubi volju nakon prvog raskida, možeš ih podnijeti i 50 ako si uporan i zaljubljen.

10. 'Kaži bilo što'
Klasik Camerona Crowea iz 1989. nudi i odličan način da privučeš curu nakon raskida. John Cusack stoji ispred djevojčine kuće, drži kazetofon u ruci i pušta svojoj voljenoj pjesmu Petera Gabriela 'In Your Eyes'. A suze radosnice gledateljima teku i teku...

Komentari

Nema komentara.