RocknRolla nagradna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      RocknRolla nagradna igra

RocknRolla nagradna igra

Svi su se pripadnici londonskog podzemlja udružili u urotama i spletkama kako bi se domogli svog dijela velikog kolača. A vi se domognite nagrada.

filmski.net 21.01.2009 0 komentara

RocknRolla nagradna igra

Umorna od preživljavanja od sitnih prevara, Divlja skupina stalno traži veliki zgoditak. One Two je njihov vođa, prevarant koji poznaje ulicu te koji želi igrati na obje strane. Članovi Divlje skupine su oportunisti koji obilaze London, pokušavajući otkinuti svoj komad kolača. Kad god se ukaže prilika za gotovinom, oni je zdrpe. Iimaju neku vrstu kluba za siromašne džentlmene u kojem se međusobno druže. To je mjesto gdje mogu na miru sjesti, šaliti se i reći: 'Momci, što ćemo danas raditi, a da je zabavno?'

Međutim, njihov prvi pokušaj zarade u špekulacijama s nekretninama završava tako što izgube sve, te na kraju ostaju dužni Lennyju Coleu, korumpiranom poslovnjaku koji kontrolira tržište novca i nekretnina. Lenny, podupire Divlju skupinu u jednom poslu... ali samo toliko dugo dok ne dobije priliku da im ga preotme.

Novi film Guya Ritchiea 'RocknRolla' stiže u kina od četvrtka, 22. siječnja. Blitz film & video vam poklanja tri majice, set čaša i tri privjeska ako znate odgovor:
Kako se zove jedini film koji je Guy Ritchie snimio s bivšom suprugom Madonnom?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka, 29. siječnja. Sretno!

************************

Majice osvajaju:
Bernarda Biondić, Sesvete
Luka Jerinć, Karlovac
Martina Gorički, Virje.
Set čaša dobiva Filip Nevžala, Zagreb.
Privjescima će se razveseliti:
Ana Županić, Zagreb
Lorena Strman, Promajna i 
Marin Zdelar, Varaždinske Toplice.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.