Sumrak nagrađuje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sumrak nagrađuje

Sumrak nagrađuje

Na velika platna pada 'Sumrak', a ako ste sretni i spretni vama će u krilo pasti majice i soundtrack iz filma.

filmski.net 18.12.2008 0 komentara

Sumrak nagrađuje

U kina stiže priča o strastvenoj i neočekivanoj ljubavi između mlade djevojke i zagonetnog i neodoljivog vampira. Snimljen po prvoj iz serije knjiga Stephenie Meyer, 'Sumrak' je postao apsolutni hit u američkim kinima. I knjiga je bila jednako uspješna – serijal u četiri nastavka proveo je ukupno 91 tjedan na prvom mjestu liste bestselera New York Timesa. Diljem svijeta prodano je 17 milijuna primjeraka knjiga prevedenih u 37 država. Postoji više od 350 internet stranica koje su kreirali obožavatelji serije knjiga.

Kad joj majka ode na put s novim suprugom, sedamnaestogodišnjakinja Bella napušta dom u Phoenixu i odlazi živjeti s ocem u gradić Forks, u državi Washington. Nakon beskrajnih sunčanih dana u Arizoni, maglovita klima gradića Forks je prilično egzotična - kao i nove kolege iz razreda, iz obitelji Cullen. Cullenovi su obitelj vampira. No, konzumiraju samo životinjsku krv, vodeći vampirsku inačicu 'vegetarijanskog' stila života. Žive normalnim životom i štite obiteljsku tajnu.

Bella postaje posebno očarana Edwardom, ali on je drži na distanci iako mu je privlačna. Bella je njegova srodna duša za kojom je tragao 90 godina, ali njezin miris predstavlja opasnost da u njemu probudi krvoločnu mahnitost. Zato joj otkrije istinu u nadi da će je odbiti, ali nju to još više zaludi. Uskoro postaju nerazdvojni, a Bella sve više otkriva Edwardov svijet i želi postati dio njega. Tako privuče pažnju grupe vampira nomada koji vole ljudsku krv i postaje njihova meta.

'Sumrak' u kina stiže na Božić, 25. prosinca, a distributer filma Blitz film & video vam poklanja pet majica i dva soundtracka s glazbom iz filma. Pitamo vas:
Koje se voće nalazi na naslovnici originalnog američkog izdanja knjige 'Sumrak'?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do nedjelje, 28. prosinca. Sretno!

*********************

Evo dobitnika!
Majice:
Robert Tabula, Zagreb
Nikolina Mažar, Slatina
Adrijan Marković, Zabok
Daniel Folnović, Velika Gorica
Jagoda Orešković Zeqiri, Zadar.
Soundtrack:
Matea Vučko, Makarska i
Dunja Jagurić, Stupnik.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.