Neprijateljske nagradne majice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Neprijateljske nagradne majice

Neprijateljske nagradne majice

Da bi postali državni neprijatelj ne morate se baviti kriminalom i/ili korupcijom. Dovoljna vam je jedna naša nagradna majica!

filmski.net 12.12.2008 0 komentara

Neprijateljske nagradne majice

Autobiografija, koju je Jacques Mesrine napisao u zatvoru malo prije njegovog konačnog, spektakularnog bijega, priča nevjerojatnu priču o dječaku sanjaru iz dobrostojeće obitelji, koji malo po malo stvara imidž buntovnog i provokativnog gangstera. Tijekom njegove metamorfoze, stvarnost konstantno nadilazi fikciju, tako da se čak i danas nameće pitanje: Tko je bio pravi Jacques Mesrine? Dijete iz više klase? Vojnik u Alžirskom ratu? Ženskar? Pljačkaš banaka? Brižni otac? Umjetnik u bježanju? Iznimno nasilan čovjek? Medijski manipulator? Mesrine je sve te maske nosio  istovremeno, što ga je i učinilo najpoznatijim francuskim kriminalcem. Budući da je bio vješt u mijenjanju svoga izgleda kako bi izbjegao policiju, bio je poznat i kao 'čovjek s tisuću lica'.  

'Državni neprijatelj br. 1' je film koji obiluje akcijom i emocijama, a ipak ostaje vjeran istini. U kina stiže 18. prosinca, a Blitz film i video vam prije toga poklanja pet promotivnih majica. Pitamo vas:
Za koju je poznatu glumicu oženjen Vincent Cassel, koji ima glavnu ulogu u ovom filmu?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do petka, 19. prosinca. Sretno!

************************

Evo dobitnika:
Olga Vidaković, Lipik
Dražen Galović, Slavonski Kobaš
Sandi Bradić, Dubrava
Aron Pecnik, Zagreb
Domagoj Golec, Kapela.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.