Uđite u karantenu 2 - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Uđite u karantenu 2

Uđite u karantenu 2

Dobitnici naše prve 'Karantena' nagradne igre pogledali su ovaj jezivi film na samu Noć vještica, a sada si i vi možete slediti krv u žilama!

filmski.net 19.11.2008 0 komentara

Uđite u karantenu 2

Televizijska novinarka i njezin snimatelj na zadatku prate noćnu smjenu vatrogasnog tima iz Los Angelesa. Nakon što ih rutinski poziv odvede u malu stambenu zgradu, tamo zateknu policajce koji su stigli kao odgovor na jezive vriske iz jednog stana. Uskoro saznaju da je žena u stanu zaražena nečime nepoznatim. Nakon što nekoliko stanara bude brutalno napadnuto, ostali pokušaju pobjeći, praćeni ekipom vijesti, no otkrivaju da je centar za suzbijanje bolesti stavio zgradu u karantenu. Isključeni su telefoni, internet, a televizijski i mobitel signali su blokirani, dok službenici odbijaju prenijeti ikakve informacije zatočenima u zgradi.

Ima li izlaza iz 'Karantene' saznat ćete od danas u kinima, a Continental film poklanja vam pet puta po dvije ulaznice u Movieplexu. Pitamo vas:
Koji poznati hrvatski glumac igra jednu od uloga u 'Karanteni'?

Odgovor i svoje podatke pošaljite na info@filmski.net do nedjelje 30. studenog. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom, a za sve ostale karte se nalaze u slobodnoj prodaji. Sretno i želimo vam strašan provod!

++++++++++++++++++

U Movieplex idu:
Denis Šestak, Ivana Marošević, Ivana Dragan i Vlatko Štih, svi iz Zagreba i Martina Navijalić iz Rakovog Potoka. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.