Obavještajna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Obavještajna igra

Obavještajna igra

U CIA-i ne smijete vjerovati nikome, čak ni svom najboljem prijatelju. Ali možete vjerovati nama da ćemo vam podijeliti nagrade.

filmski.net 18.11.2008 0 komentara

Obavještajna igra

Agent CIA-e, Roger Ferris smislio je hrabar plan kako namamiti terorističkog vođu, Al-Saleema, iz njegovog skrovišta tako što će inscenirati da je suparnička (i potpuno lažna) organizacija postala jednako smrtonosna i učinkovita kao Al-Saleemova. Međutim, obmana koju agent tako vješto stvori u isto je vrijeme obavijena slojevima lukavština koje izvodi Ed Hoffman, njegov nadređeni. Nemilosrdni strateg, Hoffman ne preza pred ničim u ime nacionalne sigurnosti, čak i ako to znači žrtvovati najboljeg čovjeka na terenu.

Kako agentov nepovratni plan dobija zamah, nad Ferrisom stoji prijetnja da će se sukobi s njegova dva najbliža saveznika dogoditi u isto vrijeme kad i njegova kriza savjesti koja ga čini bolno ranjivim. Hoće li ga Hoffman izdati kao što je već mnoge izdao?

Odgovor možete od četvrtka saznati ako u Cinestar kinima pogledate 'Tijelo od laži', a Blitz film&video poklanja vam jednu majicu iz filma i tri rokovnika s kemijskim olovkama. Pitamo vas:
Za koji je film scenarist 'Tijela od laži', William Monahan, osvojio Oscara?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do srijede, 26. studenog. Sretno!

**********************

Eto dobitnika!
Majica - Stanislav Jurčević, Našice
Rokovnici - Lana Krstulović, Zagreb; Luka Burnać, Zagreb; Ana Bevanda, Split
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.