Napušene ulaznice - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Napušene ulaznice

Napušene ulaznice

Kako izgleda akcijski film u kojem su glavni likovi cijelo vrijeme napušeni? Pogledajte, dijelimo ulaznice!

filmski.net 20.10.2008 0 komentara

Napušene ulaznice

Dale i Saul nisu sigurni jesu li samo poslovni znanci ili su prijatelji – Saul je diler,  a Dale njegov vjerni kupac i veliki luzer. Radi kao uručitelj sudskih naloga, hoda sa djevojkom iz srednje škole, nigdje ne ide i uopće se ne uzrujava oko vlastite besperspektivnosti. Sve dok se zbog marihuane ne nađe u gabuli divovskih razmjera - slučajno postaje svjedok ubojstva i tako si na vrat navali trgovca drogom i pokvarenu policajku. No, u nevolji ipak nije sam - Saul je također primoran bježati i spašavati vlastiti život pa su obojica prisiljeni shvatiti koliko su jadni – nemaju nikoga s kime bi ostvarili emotivnu bliskost i shvaćaju da su zapravo jedan drugome najbolji prijatelji.

'Pineapple Express' igra u kinima od 23. listopada, a Continental film vam poklanja pet puta po dvije ulaznice za projekcije u Movieplexu. Pitamo vas:
Što je Pineapple Express?
a) vlak
b) ananas
c) marihuana

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do petka, 25. listopada. Dobitnici mogu podići ulaznice i pogledati film od 26. listopada u kinu Movieplex u Centru Kaptol. Sretno! 

++++++++++++++++++++++++

Sretni dobitnici su:
Davor Obrubić, Ivan Budišić, Lana Faust, Silvio Picek i Ivana Nikolić, svi iz Zagreba.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.