U2 3D 5M - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      U2 3D 5M

U2 3D 5M

U2 je jedan od najpoznatijih rock bendova, 3D je napredna filmska tehnologija, a 5M je pet majica koje vam dijelimo. 

filmski.net 22.09.2008 0 komentara

U2 3D 5M

Spoj napredne digitalne 3-D slike i surround zvuka vodi vas ravno u euforične prve redove na koncertu grupe U2. Najkarizmatičniji rock-band na svijetu dosada je na svojim turnejama uspješno zaobilazio Hrvatske stadione, ali srećom ne i hrvatska kina. 

Film 'U2 3D' nastao je zahvaljujući 3ality Digital procesu. Nakon pokusnog snimanja jednoga od prvih koncerata turneje 'Vertigo' s jednom kamerom, U2 su pristali da ih ekipa prati na koncertima u Južnoj Americi. Bono je inzistirao da se snima u Južnoj Americi, budući da osam godina nisu nastupali tamo i jer su znali da će privući energičnu i entuzijastičnu publiku.

Filmaši su okupili najveću zbirku 3-D uređaja i mjesec dana pratili U2 te snimali koncerte na stadionima u Mexico Cityu, Sao Paulu, Santiagu i Buenos Airesu, gdje je snimljen najveći dio materijala. Ipak, najvažnije je bilo da snimanje ne poremeti doživljaj obožavateljima na koncertu. Stoga je trebalo postaviti kamere na pozornicu i snimiti koncert bez publike. Bono je pristao i U2 su izveli 10 pjesama samo za kamere i to večer prije dvaju javnih koncerata u Buenos Airesu.

Snimljeno je više od 100 sati digitalnog 3-D materijala, uključujući pjesme 'Pride (In the Name of Love)', 'New Year’s Day', 'Sunday Bloody Sunday', 'Miss Sarajevo', 'Where the Streets Have No Name', 'With or Without You', 'Bullet the Blue Sky', 'The Fly', 'One', 'Beautiful Day', 'Love and Peace or Else', 'Vertigo', 'Sometimes You Can’t Make It On Your Own' i 'Yahweh'.

Blitz film&video poziva vas da 'U23D' pogledate u Cinestar 3D kinima od četvrtka 25. rujna, a do tada imate priliku i osvojiti pet majica. Pitamo vas:
Kako je pravo ime Bona, frontmana U2?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka, 25. rujna. Sretno!

++++ ++++ ++++ ++++ ++++

'U2 3D' majice prošetati će:
Alan Dilger-Pintarić, Varaždin
Boris Kunkić, Zaprešić
Alenka Uzur, Pakrac
Snežana Glavaš, Ðakovo i
Ozren Štanfel, Mavrinci.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.