Jeste za smrtonosnu vožnju? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Jeste za smrtonosnu vožnju?

Jeste za smrtonosnu vožnju?

Na našem voznom redu vrijeme je za novu nagradnu igru. Ukrcavamo čitatelje koji nemaju osjetljiv želudac i neće vrištati u kinu. 

filmski.net 18.09.2008 0 komentara

Jeste za smrtonosnu vožnju?

'Želim da publika zaprlja sjedalice u kinu,' kaže pisac Clive Barker, trenutno jedan od najhvaljenijih pisaca horor žanra. Njegov 'Ponoćni vlak smrti' je kratka priča od samo 27 stranica, ali savršeno opisuje propadanje u ludilo i mrak i ostale zabranjene stvari. Filmska ekranizacija je još luđa, mračnija i krvavija.

'Mislim da je ovo najstrašniji, najkrvaviji film ikad snimljen. To je strašan film, ali nije samo o smrti. Radi se o sjajnoj vezi između glavnih likova i zato sam ga odlučio snimiti. Ne zanima me pokazivanje samo krvi, masakra i utrobe, puno je takvih filmova,' tvrdi redatelj Ryuhei Kitamura.

E, kada su njih dvojica toliko uvjereni da je 'Ponoćni vlak smrti' toliko strašan – mi vas izazivamo da ga pogledate i ne podlegnete užasu (pogotovo nemojte izgubiti kontrolu nad crijevima). Blitz film&video vam poklanja pet puta po dvije ulaznice za Cinestar Branimir centar, ako znate odgovor na pitanje:
Glavnog negativca glumi Vinnie Jones, koji je prije filmske karijere bio poznati nogometaš. Za koju je reprezentaciju igrao?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do četvrtka 25. rujna. Dobitnici svoje ulaznice mogu podići na blagajnama Cinestara Branimir centar od 26. rujna do 3. listopada. Sretno!

********************

U kino idu:
Josipa Broz iz Križa, Adrijan Marković iz Zaboka te Marko Petrovčić, Srećko Čabraja i Marko Golec, svi iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.