Paklene nagrade - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Paklene nagrade

Paklene nagrade

Vratio se nabildani crveni div, s rogovima, repom i vraškim stavom! Za susret s njim umjesto rogova nabacite kapu, a umjesto mišića majicu.

filmski.net 12.09.2008 2 komentara

Paklene nagrade

Hellboy je navukao papuče i uljuljkao se u miran obiteljski život. Vrhunski užitak predstavlja mu pućkanje cigare, glađenje zgodne agentice Liz i njihovog čopora mačaka. No, na njegovu žalost, Ured za istraživanje i obranu od paranormalnih pojava ima drugačije planove… Primirje između ljudskog roda i pravih sinova Zemlje je prekinuto i otvaraju se vrata pakla. Nuada, princ podzemlja, želi probuditi vojsku ubojitih strojeva koji će njegovom narodu vratiti što mu pripada i svi će magični stvorovi napokon biti slobodni. Naravno, samo Hellboy može spasiti svijet, pa nevoljko diže stražnjicu s kauča i kreće u akciju.

Redatelj Guillermo Del Toro i ovoga je puta puno pažnje posvetio kreiranju mitskih bića i tajanstvenih svjetova. U blizini Budimpešte u studiju je u cjelosti rekonstruirana jedna njujorška ulica, a cijeli tim kompjuteraša i kostimografa radio je na osmišljavanju likova. Rad na oba nastavka Hellboya i na 'Panovom labirintu' bili su izvrstan trening Del Toru za ono što ga slijedeće očekuje – ekranizaciju Tolkienovog Hobita, koji će biti podijeljen u dva filma i kojeg čitavi svijet željno iščekuje.

'Hellboy II: Zlatna vojska' u kina stiže 18. rujna, a kako bi se dostojno pripremili za susret s velikim crvenim čudovštem, Blitz film&video vam poklanja dvije majice i tri kape. Pitamo vas:
Kako se zove 'otac' Hellboya, koji ga je stvorio u svom stripu?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 18. rujna. Sretno!

++++++++++++++++++++++

Sretni dobitnici majica su: Barbara Reif iz Zadra i Mario Bilić iz Dugog Sela dok će kape nataknuti Marija Bročić iz Bošnjaka, Vladimir Posavec iz Koprivnice i Jurica Bogunović iz Zagreba. Čestitamo!

Komentari
A: Desperados 26.09.2008 Pogledaj profil

nisam uopće vidio da sam dobio majicu dok mi danas nije stigao poštar....hvala, hvala ;) !!!

A: uredništvo 26.09.2008 Pogledaj profil

Igrajte se i dalje s nam pa možda bude još ugodnih iznenađenja!