Nagradno putovanje u središte Zemlje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nagradno putovanje u središte Zemlje

Nagradno putovanje u središte Zemlje

Uz pomoć kokica, udobne stolice u kinu i nabrijanih specijalnih efekata otputujte ravno u središte Zemlje, uz blagoslov Julesa Vernea.

filmski.net 04.09.2008 0 komentara

Nagradno putovanje u središte Zemlje

Svi smo se kao klinci igrali istraživača: zavlačili se u rupe, verali se po stablima, buljili u kukce. Kada smo malo poodrasli i postali pismeni, gutali smo pustolovne knjige i filmove, sanjarili o dalekom i neistraženom i čvrsto odlučili da ćemo jednoga dana otkriti nešto novo. Većina nas danas sjedi u uredima i pritom svakodnevno otkriva toplu vodu.

Ako i u vama čuči potisnuti pustolov, razveselit će vas činjenica da u kina stiže najnovija visokobudžetna ekranizacija poznatog romana Julesa Vernea. Baš taj Verne mnogima je bio najzabavniji dio obavezne školske lektire. Njegovo uzbudljivo 'Putovanje oko svijeta za 80 dana', epskih '20 000 milja pod morem' i, naravno, 'Putovanje u središte zemlje' bili su među najposuđivanijim knjigama u školskim knjižnicama.  

Baš prigodno, s početkom nove školske godine, u kina stiže ekranizacija 'Putovanja u središte zemlje' - prilika za još malo pustolovnog maštanja. Film je redateljski prvijenac Erica Breviga, nagrađenog Oscarom za vizualne efekte u 'Totalnom opozivu'. Iskusni filmaš radio je na mnogim poznatim filmovima, a spektakularnih efekata ne nedostaje ni u ovom.

Distributer filma, Blitz film&video poziva vas da uz 'Putovanje u središte zemlje' (ponovo) otkrijete svoj istraživački duh i poklanja vam pet puta po dvije ulaznice za projekcije u CineStaru Avenue Mall. No, prvo ćete morati uposliti svoj mozak i odgovoriti na pitanje:
Julesa Vernea često nazivaju i ocem:
a) podmornice
b) aeronautike
c) znanstvene-fantastike

Odgovore i svoje podatke (ime, adresu) šaljite na info@filmski.net do 11. rujna. Dobitnici će svoje ulaznice moći podići na blagajnama CineStara Avenue Mall već od petka, 12. rujna. Sretno!

*************************

U kino će otputovati: Branimir Jutrović, Diana Dik i Indira Ferhatović iz Zagreba te Leon Božić iz Ivanić Grada i Vedrana Katanić iz Zaprešića. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.