Mamma mia, kakve majice! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mamma mia, kakve majice!

Mamma mia, kakve majice!

Šljokice, platformke i fudbalerke obilježile su imidž grupe ABBA, a mi vam u novoj nagradnoj igri poklanjamo puno modernije majice.

filmski.net 29.08.2008 0 komentara

Mamma mia, kakve majice!

Hitovi grupe ABBA mnogo su više od Eurovizijskih uspješnica – možete ih mrziti ili obožavati, ali posve sigurno znate otpjevati bar jedan od njih. Dan danas redovito se vrte na radijskim stanicama, a sastavni su dio i svih klupskih večeri posvećenih repertoaru sedamdesetih i osamdesetih. Zapravo, teško je i reći koji je najveći ABBA-in hit! No, svi oni našli su svoje mjesto u 'Mamma Mia', mjuziklu koji je u kazališnoj izvedbi već doživio 20 produkcija, a trenutno ga 17.000 ljudi gleda svake večeri na predstavama diljem svijeta.

2003. godine producenti su odlučili da će ga pretočiti u film. I to u takav film u kojem će glumci sami pjevati sve songove! Meryl Streep je u New Yorku gledala mjuzikl nakon čega je poslala pismo glumcima i napisala da je cijelo vrijeme željela popeti se na pozornicu i pjevati s njima. Kad su je pozvali da nastupi u filmu, bila je oduševljena i nije imala tremu zbog pjevanja jer se već okušala u filmovima 'Najluđi radio show' i 'Postcards From the Edge'. Dapače, sama je izvela i sve plesne vratolomije - poput špage u zraku.

Njezin kolega Pierce Brosnan bio je sav u strahu zbog pjevanja: 'Katastrofa. Mislim da se nisam toliko brinuo ni zbog jednog filma. Na kraju sam se jednostavno predao, i – uživao. Mjeseci nelagode su se isplatili.' Stellan Skarsgård ('Pirati s Kariba') je pak bio užasnut zbog toga što će morati plesati, '… što već 30 godina nije učinio trijezan'.

U konačnici je sve ispalo spontano i smiješno, u što ćete se i sami uvjeriti kada 'Mamma Mia!' slijedećeg tjedna stigne u kina. Do tada vam Blitz film&video daruje pet majica, ako znate odgovor:
Kako se zovu članovi ABBA-e?

Odgovore i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 4. rujna. Sretno!

*******************

Mamma Mia, koliko odgovora nam je stiglo! No, samo je pet sretnika:
Ester Gallo, Rijeka
Bernarda Biondić, Sesvete
Goran Lang, Osijek
Ines Galić, Slavonski Brod i
Sandra Grubiša, Sinj.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.