Ulovi Smarta i nagrade - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ulovi Smarta i nagrade

Ulovi Smarta i nagrade

Tajnom agentu Smartu prvi je dan na poslu. I baš danas zlikovci žele zavladati svijetom. Dok Smart spašava čovječanstvo vi ugrabite nagrade. 

filmski.net 20.08.2008 0 komentara

Ulovi Smarta i nagrade

Smart je marljivi analitičar koji kontrolira bezbrojne nadzorne snimke i mukotrpno dešifrira sumnjive transkripte te piše beskrajne izvještaje za Kontrolu – špijunsku agenciju u kojoj je zaposlen. Svoj posao radi tako dobro da ga njegov šef jednostavno ne želi poslati na teren i tako mu ispuniti goruću želju da se dokaže kao pravi agent. Sve dok ga, preko noći, okolnosti ne katapultiraju u karijeru iz snova: postaje agent 86.

No, iako je proučio cijeli vodič za agente i položio sve testove, nikad nije bio u situaciji da netko stvarno puca u njega. Osim toga, partnerica mu je, silom prilika, prekaljena agentica 99 koja je strašno razočarana što mora raditi s početnikom, a njegov prvi dojam je – najblaže rečeno – razočaravajući. Tako se Smart, osim pred šefom, mora dokazivati i pred tom ženom snažne volje koja mu sigurno neće gledati kroz prste. Da stvar bude gora, dodatno ga zbunjuju brojne nevjerojatne špijunske naprave koje bi zapanjile i Jamesa Bonda – telefonske govornice koje postaju dizala, olovke koje nikad nisu samo olovke…

'Ulovi Smarta' u kina stiže 28. kolovoza, a Blitz film & video vam tom prigodom poklanja tri promotivne majice iz filma, šalicu i bokserice. Naravno, ako znate odgovor:
Film 'Ulovi Smarta' snimljen je prema istoimenoj televizijskoj seriji koja se '60-ih godina emitirala u SAD-u. Kako se zove autor serije, jedan od najpoznatijih američkih komičara?

Odgovor i svoje podatke (ime, adresu) pošaljite na info@filmski.net do 28. kolovoza. Sretno! 

*** *** *** *** *** ***

Nagrade su uhvatili:
šalica - Ines Vakante, Split
bokserice - Dalibor Pehal, Kutjevo
majice - Nikola Žarković, Ðakovo; Krunoslav Fember, Ozalj i Sanela Vukić, Virovitica.
Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.