Mumija vam poklanja carsko blago - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mumija vam poklanja carsko blago

Mumija vam poklanja carsko blago

Mrzovoljna mumija Zmajskog cara sprema se pokoriti svijet, ali prije toga će iz svojih odaja podijeliti nekoliko carskih zmajeva i majica.

s.p. 05.08.2008 0 komentara

Mumija vam poklanja carsko blago

Serijal o zločestim mumijama doživio je već i treći nastavak. Radnja se preselila u Aziju, glavni junak je opet istraživač Rick O'Connell (Brendan Fraser) kojem se u potrazi za pustolovinama pridružuju sin Alex (Luke Ford), arheologinja i supruga Evelyn (Maria Bello), te njezin brat Jonathan (John Hannah). Rick otkriva grobnicu Zmajskog cara i slučajno probudi cara (Jet Li) koji je spavao 2000 godina jer ga je proklela čarobnica Zi Yuan (Michelle Yeoh). Sada car opet pokušava okupiti svoju vojsku i steći besmrtnost, a naši junaci ga trebaju zaustaviti.

'Mumija: Grobnica Zmajskog Cara' u režiji Roba Cohena igra u našim kinima od 14. kolovoza, a Blitz film&video vam tim povodom poklanja dva zmaja i tri majice u znaku Zmajskog cara. Nagradno pitanje je:
Kako se zove glumica koja je u prijašnja dva nastavka 'Mumije' glumila glavnu junakinju Evelyn?

Odgovore i svoje podatke (ime, adresu) šaljite na info@filmski.net do 12. kolovoza. Sretno u borbi za carsko blago!

***************

Dosta čitatelja se sjeća Rachel Weisz, a nagrade stižu poštom onima koji su bili najsretnije ruke.
Zmajeve dobivaju Romina Novak iz Motovuna i Antonija Celin iz Ičića, a majice će odjenuti Kroatina Knežević iz Osijeka, Davor Pečet iz Čakovca i Robert Grebenar iz Donjeg Miholjca. Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.