Mamu ti… nagrađujem! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mamu ti… nagrađujem!

Mamu ti… nagrađujem!

Što se desi kad se spoje slatkasta Meg Ryan i mačoidni Antonio Banderas? Mama dobije novog frajera, a sin novu majicu.

filmski.net 26.07.2008 1 komentara

Mamu ti… nagrađujem!

Marty je bila debela, nesretna i sama. A onda se trgnula iz svoje učmale i proždrljive svakodnevice i postala vraški zgodan komad. Toliko se preobrazila da je zamalo ni vlastiti sin ne prepozna kada se nakon dvije godine vrati u rodni grad. Sin je Henry, tajni agent FBI-a koji želi svoju - odnedavno glamuroznu majku – upoznati sa zaručnicom Emily, također pripadnicom FBI-a. Obiteljsku idilu narušava hrpa frajera koji se motaju oko Marty, što njen sin nikako ne može probaviti. Na njegovu veliku žalost, najviše uspjeha kod zgodne mame ima Tommy, ljigavi međunarodni kradljivac umjetnina, koji je na novom 'poslovnom putovanju' – želi ukrasti vrijedno remek-djelo iz lokalne galerije. Da stvar bude gora, Henryev šef daje mu zadatak da prati svaki Tommyev korak, što znači da mora prisluškivati njegove romantične sastanke i šaputanja na jastuku s Marty.

'Mamin novi frajer' u kina stiže 7. kolovoza, a Blitz film&video tim vam povodom poklanja pet super muških majica. Pitamo vas:
Kako se zove supruga Antonia Banderasa, koja izgledom neodoljivo podsjeća na njegovu partnericu u ovom filmu, Meg Ryan?

Odgovore i svoje podatke (ime, adresu) šaljite na info@filmski.net do 31. srpnja. Sretno!

*****************

Mama je nagradila dobre sinove:
Iliju Čavrića iz Kravarskog, Ivana Rajkovića iz Našica, Josipa Dolića iz Ličkog Osika, Mihovila Češkića iz Ðakova i Denia Ričkovića iz Popovače. Majice stižu poštom.
Čestitamo!

Komentari
A: scosicbu 27.07.2008 Pogledaj profil

ima dobre grudi