Nagradna igra: Dosjei X - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nagradna igra: Dosjei X

Nagradna igra: Dosjei X

Mulder i Scully i dalje se bave misterioznim pojavama s ruba pameti - iz dalekog svemira stižu majice, šalice i kape.

filmski.net 24.07.2008 2 komentara

Nagradna igra: Dosjei X

Serija 'Dosjei X' premijerno je prikazana u SAD-u davne 1993., a otada je priča o agentima za paranormalne pojave osvojila brojne nagrade i postala svjetski fenomen. Zavjerenički ton, spoj paranoje, horora i napetosti, učinio ju je jednom od  najpopularnijih serija koja je okončana 2002., nakon devet sezona emitiranja.

Film 'Dosjei X: Želim vjerovati' svojevrsni je povratak korijenima serije – jeziv je i zagonetan. Mulder i Scully su stariji i iskusniji, ali među njima i dalje postoji ona stara kemija. Omiljena od velike podgrupe obožavatelja koji se nazivaju 'Shippers' (uzimajući ime prema sufiksu engleske riječi 'relationship' koja znači veza), ljubavna priča između Muldera i Scully ostaje sasvim drugačija filmska romanca. Ona je ionako oduvijek bila vrlo čedna, prava starinska ljubavna priča, u kojoj se sva fizička intima svodi na poglede, ili držanje za ruke, ili nježne poljupce u čelo. Hoće li ona ikada otići 'korak dalje' saznat ćete kad pogledate 'Dosjee X: Želim vjerovati' koji u kina stižu 31. srpnja. Distributer filma, Continental film, poklanja vam dvije majice, dvije šalice i šiltericu ako znate kako se zove autor serije i filmova 'Dosjei X'?

Odgovore i svoje podatke (ime, adresu) šaljite na info@filmski.net do 31. srpnja. Sretno!

*******************

Da 'Dosjei X' i dalje imaju veliku bazu obožavatelja pokazuje i rekordan odaziv na našu nagradnu igru. A evo i sretnika:
Majice osvajaju Višnja Troskot iz Splita i Jože Veble iz Belice.
Šalice će dobiti Lucija Vežić iz Zadra i Josip Štilinović iz Zagreba, a šiltericu će nataknuti Neven Celin iz Ike.
Čestitamo! 

Komentari
A: uredništvo 29.09.2008 Pogledaj profil

ako vam nagrada ne stigne na kućnu adresu mjesec dana nakon objave rezultata igre, javite se na info@filmski.net sa svojim podacima i podacima o izgubljenoj nagradi

A: kukica 27.09.2008 Pogledaj profil

Ja bas eto zelim vjerovati da sam sretni dobitnik, no...
Hm, moja majica jos nije stigla, a proslo je par mjeseci od objave mog cijenjenog imena i prezimena. :(