Načitana nagradna igra - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Načitana nagradna igra

Načitana nagradna igra

U novom krugu nagradne igre dijelimo knjige i time podižemo kulturni standard Hrvata, a nudimo vam i priliku da se otisnete na fantastično putovanje. 

filmski.net 14.01.2008 0 komentara

Načitana nagradna igra

Mrzite ponedjeljke? Svakodnevica vam je siva i dosadna? Vratili ste se sa skijanja i nedostaju vam sniježni pejzaži? Najradije bi bili netko drugi ili negdje drugdje? Nema problema, sredit ćemo mi to!

Dajemo vam priliku da se teleportirate u paralelni svemir. Zapravo je posve nalik našem, ali u njemu ljudi imaju svoje životinjske pratitelje – daemone koji predstavljaju njihovu dušu. Znanstvenici su tamo otkrili tajanstveni Prah, a postoji i naprava koja odgovora na sva pitanja (pa i na ono 'kad će povišica'). Tamo su glavni negativci tajanstveni Proždrljivci, a vještice su dobre i zgodne. Ah, da, za ljubitelje sniježnih predjela tu su i polarni medvjedi koji su najhrabriji ratnici.

Ovo fantastično putovanje vam je nadohvat ruke – trebate ili pogledati film 'Zlatni kompas' koji igra u kinima ili pročitati knjigu 'Polarno svjetlo' Phillipa Pullmana prema kojoj je snimljen film.

Izdavačka kuća Sysprint vam poklanja tri knjige 'Polarno svjetlo' - prvi dio Pullmanove trilogije 'Njegove tamne tvari'. Da biste ih osvojili napišite nam kako se zovu druge dvije knjige iz ove fantastične trilogije. Odgovore i svoje podatke (ime i prezime, adresa) pošaljite do 24. siječnja na info@filmski.net.

Sretno!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Knjige 'Polarno svjetlo' osvojili su:
Ban Ivica, Ivanec
Marijana Žilić, Popovača i
Romina Novak, Motovun.

Čestitamo!

Komentari

Nema komentara.