Što ti bi, Natalie? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Što ti bi, Natalie?

Što ti bi, Natalie?

Osim što se u Hotelu Chevalier skinula potpuno gola, Portman je pristala i da film bude besplatano dostupan na iTunesu. Zašto?

n.k. 28.09.2007 0 komentara

Što ti bi, Natalie?

Priču već sigurno znate. Uz venecijansku premijeru novog filma Wesa Andersona, 'Darjeeling Limited' prikazan je uvodni kratkiš 'Hotel Chevalier' u kojem se Natalie Portman pojavljuje gola. Filmovi su prvo trebali u paketu u kina, no poslije je odlučeno da ništa od toga. A onda je 'Hotel Chevalier' jučer osvanuo kao besplatni (bonus) download na iTunes, no samo za – američke oči.

Ali, kad je takvo što zaustavilo surfere? Samo par sati nakon iTunes premijere, kopije 'Hotela Chevaliera' pojavile su se na svim video-servisima koji drže do sebe. Istina je i da se Fox potom ubio od truda da ih obriše, ali ako ste baš uporni – naći ćete barem jednu.

No, nakon što smo vidjeli kako, zanimalo nas je - zašto. Zašto se Natalie Portman koja je oduvijek izbjegavala golotinju, uopće pristala skinuti? I zašto je to učinila u kratkišu, a ne (opet) u nekom blockbusteru?

Prvi dio odgovora vjerojatno se krije u činjenici da se danas svaka, ali baš svaka glumica, bez obzira koliko talentirana bila,  mora skinuti ako misli napraviti karijeru u Hollywoodu. Pitanje je samo kad, gdje i koliko. Ne pristanu li se u nekom trenutku pretvoriti u objekt - crno im se piše. Ne vjerujete? Sjećate li se Rachel McAdams? Dama koja je puno obećavala naglo je postala besposlena nakon što se odbila slikati gola za Vanity Fair sa Scarlett Johansson i Keirom Knightley, pa je umjesto nje na fotku u zadnji čas uskočio dizajner - Tom Ford.

Vanity trio

Pritisku se nije uspjela oduprijeti ni indie ikona, Maggie Gyllenhaal, kojoj su nakon dvije nominacije za Zlatni globus do punog zvjezdanog statusa faille samo golišave fotografije. Pa ih je i snimila. I to u reklami za donje rublje (!) - Agent Provocateur.

Maggie kao provokativna agentica

Portman je, pak, umjesto da postane vješalica, odlučila ostati glumica pa je svoju golotinju upakirala u 'art'. Doduše, sve ima svoje granice, pa je tako navodno od Andersona tražila da scenu u kojoj puši cigaretu zamjeni onom u kojoj pere zube. Ostalo je povijest. Pokazala je da se skinuti može, ako baš hoće, no vrlo je vjerojatno da to ponoviti u skoroj budućnosti - neće. U međuvremenu, njezino će ime i slike biti najtraženija internautska roba, pa ne treba imati parapsihološke sposobnosti da bi se predvidjelo kako će joj karijera u skoroj budućnosti – eksplodirati.

Komentari

Nema komentara.