Kreće Filmski.ba! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kreće Filmski.ba!

Kreće Filmski.ba!

Filmski.net s veseljem objavljuje orbi da je dobio mlađeg brata. Zdrava filmska beba na svijet je došla u Sarajevu u sklopu tamošnjeg filmskog festivala.

filmski.net 22.08.2007 1 komentara

Kreće Filmski.ba!

Filmski.ba, prvi bosanskohercegovački filmski portal bit će danas (22.08) predstavljen javnosti točno u 5 do 12 na Avantgard trgu Sarajevo film festivala.  

Odabrano vijeme nikako nije slučajno jer će portal u svom punom obimu proraditi u listopadu, no da to vrijeme čitateljima prođe kao 5 minuta pobrinut će se u međuvremenu filmski blog već dostupan na istoj adresi. 

Kao i Filmski.net,  Filmski.ba će svojim posjetiteljima svakodnevno nuditi filmske vijesti iz zemlje i inozemstva, bazu s preko 5000 filmskih naslova, detaljan pregled filmske ponude u kinima i na TV, a najzanimljivije vijesti iz  bosanskohercegovačke kinematografije preuzimat će svakodnevno i Filmski.net.

Vatrenom krštenju Filmski.ba kumovat će Nedim Lipa, izvršni direktor fondacije ASK Sarajevo koja je uz pomoć Švicarskog kulturnog programa u Bosni i Hercegovini predvođenog Pro Helvetiom, i omoćila pokretanje portala; potom direktor Federalne TV, Jasmin Duraković, te urednice Filmski.ba i Filmski.net, Masha Durkalić i Nora Krstulović.

 

Komentari
A: swtlsn 24.08.2007 Pogledaj profil

bilo je i krajnje vrijeme..