Stigo novi Gondry!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Stigo novi Gondry!!!

Stigo novi Gondry!!!

Nije u kina nego na Jubito, ali bolje išta nego ništa. 'Be Kind, Rewind', Jack Black i hrpa nanovo snimljenih filmova u totalno feel-good traileru

n.k. 09.08.2007 1 komentara

Stigo novi Gondry!!!

Dakle da Michel Gondry premotava kazete za novi film davno smo vam javili, a ako ste nestrpljivi da vidite kako je to ispalo (a znamo da jeste), izvol'te preskočiti na dno stranice pa kliknuti play. Poslije se uvijek možete vratiti ovdje.

Mi ćemo vam u međuvremenu samo ponuditi rekapitualciju poznatih činjenica, kao izliku za objavljivanje trailera. Elem, priča je, opet koncentrirana oko mozga, a ide ovako: smetlara Jerrya (Jack Black) muče strašne glavobolje, i uvjeren je u to da mu se mozak polako topi, a za sve je navodno kriva elektrana koju zato pokuša sabotirati. No, sabotirat će vlastiti mozak, koji će postati magnetiziran(!), pa će nehotično uništi sve VHS-ice u videoteci u kojoj mu crkavicu zarađuje prijatelj Mikea (Mos Def). Kako bi se spasili videoteku i zadržali jedinu stalnu mušteriju – dementnu staricu (kažu Mia Farrow), Mike i Jerry odlučuju sami rekonstruirati i filmove kao što su 'Ghostbusters', 'Kralj lavova', 'Robocop', i 'Povratak u budućnost'. Rezultat je potpuno iznenađujući – kreativni će dvojac postati će 'heroji ulice', među mušterijama će se naći i Sigourney Weaver, a i blagajna videoteke (u kojoj još radi i Danny Glover) će se napuniti.

Isto će se pak dogoditi džepovima producenta filma, Georgesa Bermanna, oko predstojećeg Božića, kad film kreće u kino distribuciju.

Jedva čekamo. A vi?

Komentari
A: damirooo 09.07.2008 Pogledaj profil

filmić je super, prava komedija za prave filmofile