Ukratko: Maximal-no - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ukratko: Maximal-no

Ukratko: Maximal-no

Kako je Scarlett Jeni rekala povijesno NE, kakve to filmove snima časopis za muškarce i što Joseph Fiennes radi s Carice Van Houten.

filmski.net 01.08.2007 0 komentara

Ukratko: Maximal-no

Maximalno Ne - Skarletnoj Johansson dosadilo je slušati svakodnevne najave kako će zaigrati porno-divu Jennu Jameson u filmskoj biografiji iste, pa je urbi et orbi putem svog glasnogovornika poručila slijedeće:
"Scarlett nikad nije vidjela scenarij niti joj je taj project nuđen. Nju ta uloga nimalo ne zanima’. Što na sve to ima reći Jenna, koja je btw priču i lansirala – ne zna se.

Maximalni filmovi - Engleski časopis za muškarce Maxim, poznat po fotografijama minimalno obučenih (ali nikad golih) ženskih zvijezda, i Sonyev Screen Gems ugovorili su zajedničku proizvodnju tri filma znakovitih naslova i još znakovitijih sadržaja.
Prvi će se zvati ‘Virginity Rocks’ i trenutno za njega scenarij piše Melissa Carter, a priča mu se vrti oko zamamne studentice na razmjeni koja ne samo da je odlučna sačuvati svoju nevinost nego na isto nagovori i sve svoje do jučer ubojito promiskuitetne kolegice.  Muška populacija na faksu na to uzvraća genijalnim planom – upošljavaju najzgodnijeg među sobom da ih riješi muka tako što će došljakinju odvući u krevet i jednom zavijek okončati njezinu ‘virginity rocks’ kampanju.

Nešto manje detalja poznato je o ostala dva filma - ‘Fired Up’, kojeg piše ga i režira Will Gluck, a čija se  radnja vrti oko dvojice napaljenih tipova koji upadaju u kamp lokalnih navijačica, te ‘Mardi Gras’ komedija iz pera  Josha Healda o trojici apsolvenata na hormonalnom pohodu po New Orleansu.

Maximalno možda - Za Maxim se još nije slikala, ali vrlo je vjerojatno da hoće – Carice Van Houten, zvijezda VerhoevenovogBlack Book’.  


Black Book, r: P. Verhoeven

Dama niže sve same kostimirane role, pa će čim završi igrati ženu Toma Cruisa u ‘Valkyrie’, odjuriti na novi set – biopic velikog skladatelja Antonija Vivaldija. Tamo će je pak osim scenarija Jeffreya Freedmana i redatelja Borisa Damasta, dočekati i sva sila drugih zvijezda koje su producenti okupili za ‘Vivaldi’. Samog venecijanskog skladatelja iz 18. stoljeća igra Joseph Fiennes, a u ostatku su podjele još i Malcolm McDowell, Lena Headey, Gérard Depardieu, Jacqueline Bisset i mlađa Dakotina sestra - Elle Fanning. Film će se, kažu koncentrirati na početke Vivaldijeve karijere, kad je kao mladi svećenik posta učitelj glazbe u školi za nekaznite kćeri venecijnskih kurtizani, a u kina bi trebao iduće godine.

Komentari

Nema komentara.