Redateljska burza - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Redateljska burza

Redateljska burza

Bryan Singer se vraća korijenima i Kayser Sozeovom tati McQuarrieju, Kathryn Bigelow čisti Irak od bomba, a Snyder nastavlja u stripovskom tonu - s Watchmenom.

p.h. 15.03.2007 0 komentara

Redateljska burza

Dok sprema nastavak 'Superman: Povratka' koji se trenutno gura pod nazivom 'Superman: Man Of Steel', i američku verziju tv serijala 'Žene nogometaša', Bryan Singer je potpisao još jedan ugovor i to Tomom Cruiseom i Paulom Wagner za United Artists.

Snimat će priču iz 2. svj. rata, a koju mu je napisao njegov stari prijatelj, mastermind Kaysera Sozea i Oscarom nagrađenog scenarija za 'Privedite osumnjičene' -Christopher McQuarrie. McQuarrie, koji je u međuvremenu režirao nepravedno podcijenjenu triler pucačinu 'Ubiti je lako' pokazao je scenarij Snyderu, pa su se zajedno odšetali do UA, i bez problema opčinili hita žedne Cruisea i Wagnerovu. O filmu se još ništa ne zna, osim da će radnja biti slična 'Osumnjičenima' i da će postav biti muški ansambl.

U rat i to u Iraku se spremaju i Charlize Theron, Colin Farrell, Ralph Fiennes i Willem Dafoe, i to u akcijsku dramu koju je redateljica Kathryn Bigelow ('Tajna podmornice K-19, 'Plavi čelik'), napisala zajedno s iračkim ratnim reporterom Markom Boalom. Priča prati 'pripadnike elitnog odjela za bombe u gradu u kojem je svatko potencijalni neprijatelji i gdje je svaki predmet potencijalna bomba', kaže PR izvještaj.

I dok njegov '300' nakon senzacionalnog vikend otvaranja s inkasiranih 70 mil $ u Americi (koštao je 65 mil$) i dalje krši i lomi svjetske box office, Zack Snyder se sprema u novi filmski pohod. Premda je u međuvremenu spominjao da će adaptirati postapokaliptičnu stripovsku akciju Vaughna Bodea iz '68 'Cobalt 60', a bilo je govora i o režiranju filma 'Sucker Punch' o djevojci koju zli očuh zatvori u ludnicu ne bi li je podvrgnuo lobotomiji, sljedeći je na tapeti ipak megapopularni strip 'Watchmen' Alana Moorea, što vam najavismo još prošle godine -ovdje.

'Prije no što počnem raditi, morao bi se uvjeriti da je sve vrijedno truda', rekao je tada Snyder. Sad se konačno uvjerio i i službeno potvrdio glasinu, a novost je, vjerovali ili ne da je i scijentolog iz gornje priče - Tom Cruise zagrizao i na Snyderovu udicu, te da bi možda mogao glumiti jednog od 7 glavnih junaka Watchmena  - najpametnijeg čovjeka na svijetu Ozymandiasa.

Komentari

Nema komentara.