Nasmijavat će nas Cage i Smith - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nasmijavat će nas Cage i Smith

Nasmijavat će nas Cage i Smith

Jerbo su jedan za drugim žudili, svakakve su im zajedničke filmove nudili. I konačno, Will Smith i Nicolas Cage, spojit će svoja lišca za film 'Time Share'.

m.n. 07.06.2005 0 komentara

Nasmijavat će nas Cage i Smith

Iako jednog najotvorenije ne volimo, a prema drugome nemamo nekih dubljih emocija (jer na nama nije ostavio nikakva traga), dužnost nam je sveta da vas obavijetimo o njihovoj suradnji. Svoje će mačeve ukrstiti Nicolas Cage i Will Smith (riječ je o pukoj metafori, čisto iz razloga što baš i ne stoji da će ukrstiti svoje talente), a lajtmotiv njihova susreta je film 'Time Share', izvještava Variety.

Scenarij potpisuje Mark Steilen, isti čovac koji se upravo sprema na redateljevanje 'Basket Case'-a kojeg su producenti Bobby i Peter Farrelly. 'Time Share' je komedija koja se razvija zbog sukoba dvojice očeva, glava obitelji. Njihove muke kreću od spoznaje da su nekom bezrazložnom greškom za odmor rezervirali isti hotel i istu sobu, pa je njihov dugo planirano ljetovanje koji je ionako trebao biti savršeno pod ogromnim znakom pitanja. Što će sve zakuhavati ova dvojica, ostavljamo vašoj mašti. Činjenica je ipak da je Smith stručnjak za komedije, a da je Cage smiješan sam po sebi.

Producentski dio priče odradit će također Smith i Cage, potpomognuti Overbrook Entertainmentom, dok će iza svega stati Columbia Pictures. Kada priča kreće u produkciju i tko će se uhvatiti režije, još se ne zna - no o konkretnim datumima možemo govoriti tek nakon što Cage snimi već najavljeni 'Ghost Rider' i 'The Weather Man' za Paramount.

Komentari

Nema komentara.