Zajednički nazivnik: Woody Allen - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zajednički nazivnik: Woody Allen

Zajednički nazivnik: Woody Allen

Nakon životnog iskustva zvanog Woody Allen, Willl Ferrell, Radha Michell i Scarlett Johansson spremni su na nove projekte. Ipak, nisu svi Woodyevi.

m.n. 25.04.2005 0 komentara

Zajednički nazivnik: Woody Allen

Koliko je Woody geniozan, intrigantan i koliko mu je sofisticiran smisao za humor ne moramo posebno raspredati, no sa stopostotnom sigurnošću možemo tvrditi da na glumačku ekipu rad s njim djeluje kao čisto prosvjetljenje.

Pinku su mudriji Will Ferrell i Radha Mitchell koji su s njim radili na filmu 'Melinda i Melinda', a niti Scarlett Johansson koja glumi u njegovom novom filmu 'Match Point' (kojeg premijera čeka u Cannesu) više nije toliko plava.

Za Scarlettovu se čak može reći da je šarmiranje bilo obostrano, pa tako Variety već izvještava da je talentiranu mladicu Woody angažirao za svoj sljedeći film čije snimanje počinje 28. lipnja u Londonu. Naslov i radnja su, po Allenovom običaju, još uvijek tajna:)

Ferrell, kojeg ovih dana možemo gledati u ulozi nezaposlenog glumca Hobiea u komičnom dijelu 'Melinde', svoje je humoristične pipke odlučio iskušati u Universalovoj komediji 'Land of the Lost' koja se bazira prema istoimenom tv-serijalu iz sedamdesetih. Režije bi se trebao prihvatiti stari Ferrelov poznanik, Adam McKay, s kojim je već surađivao na filmu 'Anchorman'.

Scenarij kojeg pišu Chris Denchy i Dennis McNicholas bazira se na dogodovštinama Ricka Marshalla, šumskog rangera i njegovo dvoje djece koji tijekom raftinga na rijeci Colorado upadnu u vremensku pukotinu i budu transportirani u misteriozan svijet dinosaura. Da će se Ferrell razmahati ne sumnjamo.

Radha Michell iliti luckasta Melinda za Woodya, nakon dramljenja i komediranja sa starim majstorem kreće u scary vode, točnije u horor projekt 'Sillent Hill'. Riječ je o adaptaciji video igre Konami koju je režirao etablirani Keiichiro Toyama, a Mitchellova će odglumiti Rose, majku koja očajnički traži svoju izgubljenu kćer u strašnom gradu Sillent Hillu gdje su zarobljene. Scenarij piše Roger Avary čiji kredibilitet potvrđuju dvije riječi – 'Pulp Fiction', dok će režiju potpisati ni manje ni više nego Francuz Christophe Gans ('Brotherhood of the Woolf').

Na naslovnoj fotografiji su Ferrel i Michellova, scena iz filma 'Melinda and Melinda'

Komentari

Nema komentara.